Mehmetçik Afrin'de Yalnız Değil!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı'nda görev alan askerlerimiz için Bartın Devlet Hastanesine bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezinden destek alan vatandaşlarımız   atkı ve bere  ördüler.

Sınırdaki Mehmetçiğe gönderilmek üzere hazırlanan  atkı ve bereler, Afrin bölgesinde yürütülen harekata katılan askerlerimize gönderilmek üzere düzenlenen programa katılan Vali Nusret DİRİM, “Ülkemizde  ve bu bölgede rahat yaşayabiliryorsak işte bu o bölgede verilen kahramanca mücadele sayesinde oluyor. Bartın’da da halkımızın bu bölgede savaşan kahraman ordumuza  şükran duygularının her fırsatta ifade ettiklerini memnuniyetle görüyoruz. Özellikle Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizden destek alan   bireylerimizin bu duyarlılıkları son derece memnuniyet verici. Çok teşekkür ederim. En kısa zamanda sizin bu güzel duygularınızı ifade eden bu el emeğinizi o bölgedeki Mehmetçiğe en seri şekilde ulaştıracağız. Sizlerin bu duyarlı  davranışınız toplumun birçok kesimine  örnek olacaktır diye düşünüyorum. Emeklerinize,  yüreklerinize sağlık.” dedi.


Programda Garnizon Komutanı,  Bartın Sağlık İl Müdürü, Bartın Devlet Hastanesi Başhekimi,  Şube Müdürü ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi hazır bulundu.