Vali Yardımcımız Erkan KALENDER Düzenlenen Tören İle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Amasra İlçemizde geçirdiği trafik kazası sonucu kaybettiğimiz Vali Yardımcımız Erkan KALENDER düzenlenen tören ile son yolculuğuna uğurlandı.

Valilik binası önünde düzenlenen törene  Vali Sinan GÜNER, Garnizon Komutanı Dz.Kd.Alb.Mustafa ÇALIŞKAN, Belediye Başkanı Cemal AKIN, Cumhuriyet Başsavcısı Adem AYDEMİR, Vali Yardımcısı Hasan Ruhi YAYLACI, Amasra Kaymakamı Gökhan GÜRBÜZEROL, Kurucaşile Kaymakam V. Burak Bozkurt GÜRSES, Ulus Kaymakam V. Şükrü Alperen GÖKTAŞ, İl Jandrama Komutanı J.Kd.Alb.Yavuz Selim KAPANCI, İl Emniyet Müdürü Ogün VURAL, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Yrd. Gökmen GÜCÜYEN, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan DURSUN ve Meclis Üyeleri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ, Siyasi Parti Temsilcileri, İl Müdürleri, Mesleki Kuruluş Temsilcileri, basın mensupları ile KALENDER  ailesi ve yakınları  katıldı.

Saygı duruşu ile başlayan törenin ardından Vali Yardımcımız Erkan KALENDER’in cenazesi  dualar eşliğinde  defnedilmek üzere Ankara iline götürüldü.

Bartın Valiliği olarak Vali Yardımcımız Erkan KALENDER’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.