BAŞKAN BOYNUKALIN'DAN RAMAZAN AYI MESAJI

Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Ali Kemal Boynukalın, tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutladı.

Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Ali Kemal Boynukalın, tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutladı.

On bir ayın sultanı Ramazan ayına bir kez daha  kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Boynukalın;

"Büyük bir manevi değere sahip olan Ramazan ayı, şimdiden islam alemine, ülkemize ve memleketimize hayırlı olsun. 

Ruhumuzu ve bedenimizi terbiye edeceğimiz, rahmet ve mağfiret ayı olan bu ayda; gönül dünyamızda kendimizi muhakemeye çekmek, etrafımızda yaşanan sıkıntıları, dostluk ve kardeşlik duygularını, sabretmeyi, bağışlamayı, yardımlaşmayı, iki olanın birisini, bütün olanın yarısını vermeyi, gülümsemenin sadaka olduğunu, güçsüze yardım etmeyi, küçüğü sevip büyüğü saymayı, kimsesize el uzatıp sahip çıkmayı, görmeyenin gözü, tutamayanın eli, konuşamayanın dili olmayı ve her şeyden önemlisi sevgi, hoşgörü, şefkat, iyilik dolu ve merhametli olmayı öğreneceğiz.

Ramazan ayında sıcak ilgi ve şefkatimizi halkımıza hissettirmek de en önemli sorumluluklarımız arasındadır.

Bu duygu ve düşüncelerle,  Yüce Allah'tan bereket, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının, tekrar Karamanlı hemşehrilerime ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını diliyorum."dedi.