Başkan Esen En Çok Beğeni Alan Fotoğrafları Ödüllendirdi

Çankırı Belediyesi, pandemi sürecinde vatandaşların moral ve motivasyonunu yüksek tutmak amacı ile sosyal medya hesapları üzerinden etkinlik düzenlemeye devam ediyor. Türk Halk Müziği konserleri ve çeşitli yarışmalara vatandaşlar izleyici veya aktif olarak katılabiliyor.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile “T.C. Çankırı Belediyesi” facebook hesabından düzenlenen Türk bayrağı konulu fotoğraf yarışmasında en çok beğeni alan üç fotoğrafın sahibini ödüllendirdi. Yarışmada vatandaşların en çok oy kullandığı Çankırı Kalesi’nde Türk Bayrağı fotoğrafı ile Murat Ertunç birinci, Dilara Çağlar ikinci ve Hayriye İnceçubuk Başak ise aldığı beğeniler ile üçüncü oldu. Dereceye giren üç fotoğraf sahibine Atatürk portresi ve Çankırı gazozu yanında birinciye tuz lambası, ikinciye fincan takımı ve üçüncüye ise koruyucu maske hediye edildi.

Pandemiden dolayı ödüllerini evlerine gönderen Esen, pandemi süreci bittikten sonra fotoğraf yarışmasına katılan yüzden fazla yarışmacı ile en çok beğeni alarak birinci seçilen fotoğrafın ilham yeri olan Çankırı Kalesi’nde bir muhabbet sofrasında buluşmak istediklerini söyledi.

çankırı çankırı karatekin üniversitesi çankırı hava durumu çankırı ilçeleri çankırı özlem