Başkan Esen Zabıta Haftası'nı Kutladı

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 194. yıldönümünü kutlayan Esen, mesai gözetmeksizin çalışan zabıta ekiplerine başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Mesajda şu ifadeler yer aldı:

“Sağlık konusunda önemli bir sınavdan geçtiğimiz 2020 yılında, özellikle pandemi sürecinde denetimlerini artıran ve COVID-19 tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamayan 65 yaş ve üstü ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için ev ev dolaşarak aceze yardımlarını ulaştıran zabıta ekiplerimiz çok güzel işlere imza attı. En sıkıntılı günlerimizde birbirimizi ayakta tutmaya çalışırken bu zincirin önemli bir halkası da zabıta ekiplerimiz oldu. Denetimlerinin yanı sıra Zabıta Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturduğumuz “Tüketici Hakları Zabıta Amirliğimiz” ile tüketicilerin yanında bir yol çizerek bilinçli tüketici kitlesi oluşturmaya destek verdi.

İnsan odaklı hizmetlerimiz doğrultusunda; Çankırı halkının sağlığını korumak, güvenliğini, huzurunu ve refahını sağlamak için gecesini gündüzüne katan zabıta ekiplerimize, meslek hayatlarında ve yaşamlarında esenlikler diliyor, görevlerinde başarılarının devamını temenni ediyorum.”

çankırı çankırı karatekin üniversitesi çankırı hava durumu çankırı ilçeleri çankırı özlem