BAŞKAN KALAYCI, KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ'NDE ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Karaman Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimleri öncesinde çalışmalarına hız verdi.

Bu kapsamda, MHP İl Başkanı Mumammet Mustafa Gözel, Merkez İlçe Başkanı Kamil Kısacıkoğlu ve Belediye meclis üyeleri ile birlikte küçük sanayi sitesini ziyaret etti.

Başkan Kalaycı, ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarla samimi bir atmosferde bir araya geldi. Sanayi esnafı, vatandaşlar ve özellikle çocuklar tarafından coşkuyla karşılanan Kalaycı, esnafın ve vatandaşların talep ve isteklerini dinleyerek, yerel seçimler öncesinde hayırlı işler temennisinde bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Kalaycı, küçük sanayi sitesinin önemine vurgu yaparak, esnafın şehrin ekonomik dinamiklerine katkı sağladığını belirtti. Kalaycı, yerel seçimlerin önemine değinerek, vatandaşlardan dua ve destek istedi.

MHP İl Başkanı Mumammet Mustafa Gözel de yaptığı açıklamada, Kalaycı'nın halkla buluşmasının partilerinin yerel yönetim anlayışını yansıttığını ifade etti. Gözel, seçim sürecinde birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaparak, partililere seçim çalışmalarına aktif olarak katılmaları çağrısında bulundu.

Küçük sanayi sitesi ziyareti, Başkan Kalaycı'nın seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği etkinliklerden sadece biri olarak öne çıkarken, esnaf ve vatandaşlarla kurulan bu doğrudan iletişim, yerel seçimlere yönelik beklentileri daha iyi anlama fırsatı sağladı.






















savaş kalaycı savaş kalaycı aday mı savaş kalaycı nereli savaş kalaycı kaç yaşında savaş kalaycı aday