BAŞKAN YARKA ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİNİN "2019 YILI BAŞARI ÖDÜLLERİ" TÖRENİNE KATILDI

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet YARKA, Şırnak Üniversitesi tarafından düzenlenen '2019 Yılı Başarı Ödülleri' törenine katıldı.Yapılan törende akademik çalışmalar, sosyal ve kültürel alanda başarılı çalışmalara imza atan öğretim görevlilerine ödülleri dağıtılırken, akademik alana yaptıkları destek ve katkılardan dolayı Belediye Başkanımız Sayın Mehmet YARKA'ya da teşekkür plaketi verildi. Başkan YARKA başarı Plaketini Şırnak Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet Emin ERKAN'ın elinden aldı.

Ödül töreninin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet YARKA, her geçen yıl büyüyen ve başarılı çalışmalara imza atan Şırnak Üniversitesi ailesine, kendilerine 2019 yılının başarılıları ödülünü layık gördükleri için teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Kurulduğu ilk günden itibaren, gerek akademik çalışmalar gerekse de sosyal ve kültürel alanda yaptıkları başarılı projelerle hızla büyüyen ve gelişen bir bilim yuvasına sahip olduğumuz için şehrimiz adına çok mutluyum. Bu minvalde, üniversiteler gibi bilimin ve ilimin merkezi olan kurumlar, kurulduğu coğrafyanın kodlarına uygun olarak hepimize yeni ufuklar açması, fikirsel ve düşünsel olarak kazandırdığı kabiliyet bakımından da fevkalade büyük bir zenginlik. Kurumlar ve bireyler olarak elimizdeki bu zenginliği geliştirmek ve büyütmek için tüm enerjimizle hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum” diyerek, Şırnak Üniversitesinin kurulmasına vesile olan başta devlet büyüklerimiz olmak üzere şehrimizin vefalı iş insanlarına teşekkür etti.

 

Şırnak Üniversitesi tarafından düzenlenen “2019 Yılı Başarı Ödülleri” törenine; Valimiz Sayın Ali Hamza PEHLİVAN, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet YARKA, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin ERKAN, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Osman GELİŞ, Şırnaklı iş insanları, öğretim görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.     

şırnak şırnak silopi şırnak valiliği şırnak valisi şırnak uludere