BAŞKAN YURTSEVER; "ŞEHRİN TAKIMINA SAHİP ÇIKALIM"

KARAMAN'ın 3.Ligdeki temsilcisi Karaman Belediyespor, zorlu ligde güçlü rakiplerine karşı kafa tutmakta zorlanıyor.

BAŞKAN YURTSEVER; “ŞEHRİN TAKIMINA SAHİP ÇIKALIM”
BAŞKAN YURTSEVER DESTEK ARAYIŞLARINI SÜRDÜRÜYOR
KARAMAN’ın 3.Ligdeki temsilcisi Karaman Belediyespor, zorlu ligde güçlü rakiplerine karşı kafa tutmakta zorlanıyor.
Türkiye 3. Lig 2. Grupta 16 takımla birlikte mücadele eden Karaman Belediyespor, finansal destek sağlamak için her türlü çabayı harcıyor.
Geçtiğimiz yıl Bal Liginde pandemi süreci sonrasında TFF tarafından 3.Lige yükselen takımlar arasında yer alan Karaman Belediyespor, lig öncesi transfer sezonu ile birlikte harcadığı kaynaklara rağmen rakip takımların gerek bütçesi gerekse güçlü oyuncu kadrolarına karşı direnmekte bir hayli zorlanıyor.
Son haftalarda alınan mağlubiyetler ve kaybedilen puanların ardından,  gruptan kopmama adına elindeki imkanlarla çalışmalarını sürdüren Karaman Belediyespor’da Kulüp Başkanı ve Yönetim elini taşın altına koyduğunu belirtirken Karaman kamuoyundan da destek arayışlarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Muharrem Yurtsever;
“Karaman Belediyespor hepimizin takımı. Karaman’ımızı sportif organizasyonlarda içeride ve dışarıda tanıtımına katkı sağlayacak çalışmalarda desteklemeliyiz.
Karaman’da futbol takımımıza herkesin sahip çıkması bizleri mutlu edecektir. Ligde zorlu ve finansal bütçeleri güçlü takımlara karşı mücadele ediyoruz. Sağlayacağımız desteklerle teknik kapasitesini artıracak güçlü kadrolara ihtiyacımız var. Bizler Karaman Belediyespor’umuzun son sıralarda değil iyi yerlerde olmasını istiyoruz. Elimizden gelen gayreti de sarf ediyoruz. Biraz da takımımıza sahiplenme adına şehrimizden katkı bekliyoruz. Bu zorlu süreci kısa zamanda atlatıp ligde daha iyi yerlere gelmek istiyoruz.” dedi.
 

karaman belediyespor karaman belediyespor tff karaman belediyespor facebook karaman belediyespor transfermarkt karaman belediyespor puan durumu