KUDAKA TURİZM ALTYAPISININ GELİŞTİRİLMESİ MALİ DESTEK PROGRAMI İLAN EDİLDİ

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programı ilan edildi.

Toplam bütçesi 4 milyon lira olarak belirlenen Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programı’na Bayburt, Erzurum ve Erzincan illerinde faaliyet gösteren ve kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlar başvuru yapabilecek. Program çerçevesinde her bir projeye verilecek mali destek tutarının Bayburt için  187 bin ile 1 milyon lira arasında olacağı belirtildi.
 
KUDAKA’dan yapılan açıklamada programdan yararlanmak isteyenlerin projelerini 19 Şubat saat 18.00’a kadar Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden hazırlamaları ve onaylamaları gerektiği bildirildi. Açıklamada başvuru süresinin sona ermesinin ardından destekleyici belge ekleme ve projenin nihai halini onaylama da dâhil olmak üzere sistem üzerinden projeye ilişkin hiçbir işlem yapılamayacağına dikkat çekildi.
 
Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Proje başvurularının tamamlanması için KAYS üzerinden alınan taahhütnamenin 26 Şubat 2019 saat 18.00’a kadar e-imza ile imzalanması esastır. Taahhütnamenin e-imza ile imzalanmadığı hallerde, taahhütname başvuru sahibi tarafından ıslak imzalı olarak elden veya posta yolu ile 26 Şubat 2019 saat 18.00’a kadar Ajansa teslim edilmelidir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Zamanında KAYS üzerinden başvuru sahibi tarafından onaylanmadığı için taslak olarak kalan ve/veya taahhütnamesi KUDAKA’ya zamanında teslim edilmeyen proje başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.”