Okul Servisi Şoförleri Eğitim Paneli

Bayburt'ta 'Okul Servis Araç Sürücülerinin Eğitim-Öğretim Hizmetleri Sürecindeki Rolleri' konulu panel düzenlendi.

Şair Zihni Kültür Merkezi’ndeki panelde konuşan Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, ‘’Çocuklarımızı okula gidiyorken yâda okuldan getiriyorken ne kadar itinalı bir şekilde davranıp onları okullarına ve evlerine mutlu bir şekilde ulaştırırsak inanıyorum ki çocuklarımızın eğitim hayatları daha da başarılı olacaktır. Sizlere büyük emek düşüyor. Sorumluluk sizin ben belediye başkanı olarak sizlerin bu sorumluluğu fazlasıyla yerine getirdiğinizi düşünüyorum.  Kendi oğlumdan biliyorum konuşuyoruz memnun olduğunu ifade ediyor. ‘’

‘’Bayburt Merkez’de yollarımız artık güzel. Bu toplantıyı 1 yıl önce yapsaydık beklide ben burada yollarımızı düzelteceğiz, daha güzel yapacağız şeklinde konuşacaktım.  Ama bugün gönül rahatlığıyla diyoruz ki Bayburt Merkez’de yollarımız güzel okullarımıza ulaşım daha kolay. Belediye olarak bize düşen bir sorumluluk olursa bunu memnuniyetle yerine getireceğimizi ifade ediyorum.”  diye konuştu.

Trafik güvenliği hakkında yapılan sunumların ardından son bulan panele Vali Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mete Memiş, Garnizon Komutanı Tank Albay Davut Balibaşa, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fatih Cemal Kiper, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, köy muhtarları ve servis şoförleri katıldı.