BELEDİYESPOR'DA KIRMIZI ALARM !

Karaman Belediyespor 12. sırada 24 puanla düşme hattında alarm veriyor.

BELEDİYESPOR’DA KIRMIZI ALARM !

Türkiye 3.Lig 2. Grupta mücadele eden Karaman Belediyespor,  geçtiğimiz hafta ligin 21. Hafta karşılaşmasında Ceyhanspor’a konuk oldu. 1-1’lik skorun ardından grupta 12 puanla 24. sırada yer alan Karaman Belediyespor son haftalarda kaybettiği puanların ardından düşme hattına yaklaştı.

Geçtiğimiz aylarda yardım kampanyaları da başlatan Karaman Belediyespor’da destek arayışları da halen devam ediyor.

Profesyonel lige çıkarak Karaman’ı 3. Ligde temsil etmeye çalışan Belediyespor, grupta aradığı ivmeyi bir türlü yakalayamadı. 

DÜŞME HATTINA YAKLAŞTI

Grupta güçlü takımlarla mücadele eden Belediyespor son iki deplasmandan beraberlikle dönerken, Lider Fethiyespor’a da evinde teslim olmuştu.

Bugüne kadar 5 galibiyeti 7 mağlubiyeti ve 9 kez de beraberliği bulunan Karaman Belediyespor transfer çalışmalarında çok sayıda futbolcu ile anlaşmıştı.

Teknik Direktör Okan Kopan nezaretinde çalışmalarını sürdüren Belediyespor’da Kulüp Yönetimi de takıma sahip çıkılması noktasında finansal alanda kampanyalar yürütürken, ligde Yozgat, Tokat, Çengelköy, Tekirdağ ve Ağrıspor ile birlikte düşme hattında grupta üst sıralara çıkma mücadelesi veriyor. 

Gelinen bu tablo ile Karaman Belediyespor, son haftalarda yaşadığı şansız skorların ardından kendini toparlamaya ve bu anlamda da moral ve motivasyonunu artırması bekleniyor. Ligde son pozisyonunu değerlendiren Karaman’lı sporseverler de Belediyespor’u daha iyi yerlerde görmek istiyor.