BELEDİYESPOR, ZORLU 3. LİG İÇİN DÜĞMEYE BASTI

TFF 3.Lig'in çiçeği burnunda ekiplerinden Karaman Belediyespor, zorlu lig öncesi transfer sezonunu açtı.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından, Bölgesel Amatör Liglerde lider ile arasında en fazla 3 puan bulunan takımlar arasında yer alan Karaman Belediyespor, 3. Lige yükselmesinin ardından hazırlıklara şimdiden başladı.
 
3'üncü Lig'e yükselen Karaman Belediyespor, transfer sezonunu da açtı.
 
Zorlu ve çetin geçmesi beklenen 3. Lig için, kaliteli bir takım kadrosu oluşturmayı arzulayan Karaman Belediyespor yönetimi teknik heyetin raporları doğrultusunda transferlere de başladı.
 
İlk etapta mevcut kadroda yer alan Muzaffer Emre İlhan, Burhan Coşkun ve Ahmet Ayhan ile sözleşme yenileyen Karaman Belediyespor, dış  transferde de atağa geçti.
 
Stoper arayışlarını sürdüren Karaman Belediyespor Payaspor’dan Burak Koçer’i transfer etti.
 
Yine Aliağa Futbol A.Ş’den Coşkun Kılıç ile anlaşma sağlayan Karaman Belediyespor, sağ bek konumuna da Erbaaspor’da oynayan Mehmet Tolunay Gül ile el sıkıştı.
 
Kaleci transferinde Etimesgut Belediyespor’dan Hüseyin Kul ve orta saha mevkisine de Gebzespor’da top oynayan İsmet Yazgan ile anlaşan Karaman Belediyespor’da takım halinde çalışmalar, pandemi sürecinde belirli aralıklarla planlı ve koordineli antrenmanlarla devam edecek.
 
3. Lig hazırlıklarına hız veren Karaman Belediyespor’un ilerleyen haftalarda da transfer çalışmalarına devam etmesi bekleniyor.