BELİRSİZLİK KAHREDİYOR !

Gazetemizi ziyaret eden anne Fatma Yavuzcan, 31 Aralık 2020 tarihinden bugüne kayıp olan 25 yaşındaki oğlu Mustafa Yavuzcan'dan gelecek iyi bir haberi bekliyor. 

60 GÜN OLDU, BİR SES BİR İŞARET BEKLİYORLAR ?

Karaman, son aylarda TV programlarında kayıp vakaları ile gündeme gelirken, Yavuzcan ailesi evlatları Mustafa’dan bir haber alamıyor.

Gazetemizi ziyaret eden anne Fatma Yavuzcan 31 Aralık 2020 tarihinden bugüne kayıp olan 25 yaşındaki oğlu Mustafa Yavuzcan’dan gelecek iyi bir haberi bekliyor. 

Arkadaşı İbrahim Lale ile birlikte, tıbbi atık toplama aracı ile Ermenek’den Karaman’a dönerken, Mut Karaman güzerhahında araçtan indiği iddia edilen Mustafa Yavuzcan’dan 60  gündür haber yok. 

İddiaya göre kaybolduğu bölgede Jandarma ve AKUT ekiplerince de bölgede kayıp Mustafa Yavuzcan’ın izine rastlayabilmek için arama çalışmaları yapılmıştı.
Karaman’dan da aile bireyleri ile canlı bağlantılar yapılırken, anne Fatma Yavuzcan ve İbrahim Lale, Star TV’de Serap Paköz’ün sunduğu “Gerçeğin Peşinde” programına katılmış ve amcaları Soner ile Erol Yavuzcan ile de canlı bağlantılar yapılmıştı.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DURUMA EL ATTI

Programda canlı bağlantılar ile “Mustafa nerede ? “ sorusuna cevaplar aranırken, aradan geçen 2 aya rağmen hala bir ize rastlanılamadı.
Mustafa Yavuzcan’dan haber alamayan aile bireyleri kayıp başvurusu ve kayıp programlarının yanı sıra Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı CİMER’e başvurarak bulunması için yardım çağrısında bulundu. CİMER Başvurusu üzerine Mustafa için kayıp başvurusu Bakanlığa sevk edildiği öğrenildi. 

BELİRSİZLİK KAHREDİYOR !

Mustafa Yavuzcan’ın kaybolduğunu birkaç gün sonra öğrenen ve kendisinden haber alamayan Yavuzcan ailesi, sonrasında STAR TV ekranlarında yer alan Serap Paköz ile “Gerçeğin Peşinde” programına katıldı.
Son olarak İbrahim Lale tarafından, “Araçtan indi ve gitti” dediği bölgede arama çalışmaları yapılmış, kayıp Mustafa ile ilgili de mont ve anahtarlık gibi malzemelere ulaşıldığı iddia edilmişti. 

“HİÇBİR HUSUMETİ YOKTU”

Gazetemizi ziyaret eden amca Soner Yavuzcan ve anne Fatma Yavuzcan, oğlunun hayatından endişe ettiklerini belirterek;  “2 ay geçti, oğlumdan hala bir haber yok. Oğlumun hiçbir husumeti yoktu. Belirsizlik bizi perişan etti. Her gün gözüm kulağım telefonda iyi bir haberde.”diyerek gözyaşlarını tutamadı. Amca Soner Yavuzan’da, yeğeni Mustafa için, aile olarak her gün araştırma çalışmaları yaptıklarını ifade ederek, “Hiç haber yok, akıbetini durumunu merak ediyoruz. Uykularımız zaten yok. Evet her gün kahroluyoruz. Bin bir umutla iyi bir haber bekliyoruz.” diyerek duygularını dile getirdi.
Anne Fatma Yavuzcan ve amcaları, Mustafa’dan gelecek umutlu bir haber beklerken, duyan gören ve bir iz ya da bulgulara rastlayan her vatandaştan 0544 321 85 41 ve 0543 915 22 37 numaralı telefonlarla iletişim kurmalarını talep ederek yardım çağrısında bulundu.
 





fatma yavuzcan karaman haber mustafa yavuzcan kayıp