Başkan Bakıcı kapı kapı gezerek Cumhurbaşkanlığı Sisteminin gerekliliğini anlattı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Cami Caddesi'nde bulunan esnafı ziyaret ederek, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum öncesinde Cumhurbaşkanlığı Sistemini ve sistemin gerekliliğini anlattı.18 maddelik yeni anayasayı ve Cumhurbaşkanlığı...

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Cami Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret ederek, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesinde Cumhurbaşkanlığı Sistemini ve sistemin gerekliliğini anlattı.

18 maddelik yeni anayasayı ve Cumhurbaşkanlığı Sistemini maddeler halinde Cami Caddesi esnafına anlatan Başkan Bakıcı, geçmiş dönemlerde yaşanan Cumhurbaşkanlığı ve Başbakan anlaşmazlıklarının Türkiye’de ne gibi krizlere yol açtığını ve bunların ülkeye verdiği zarara değinerek, “Hepimiz geçmiş yıllarda yaşanılan sıkıntıları yaşadık ve bunların bizlere ne kadar çok zarar verdiğini biliyoruz. Bizler bu sıkıntılar tekrar yaşanmasın, ülkedeki istihdam ve ekonomik yapı bozulmasın diye, istikrar sürsün diye bu sistem için çalışıyoruz” dedi ve esnaflardan yeni sistemin gerekliliğini iyi tahlil etmelerini istedi.

Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaretlerde, Başkan Bakıcı’ya ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Cami Caddesi esnafı, çalışmalarından ve göstermiş olduğu büyük emekten dolayı Başkan Bakıcı’ya teşekkür etti.