Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu Yenidoğan, mahalle sakinleri ile bir araya geldi

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Yenidoğan Mahallesi hanımları ile kahvaltı programında bir araya geldi.Bozüyük Belediyesi Şehit Mustafa Özdemir Seyir Terası'nda düzenlenen kahvaltı programına Başkan Yardımcısı Ali...

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Yenidoğan Mahallesi hanımları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Bozüyük Belediyesi Şehit Mustafa Özdemir Seyir Terası’nda düzenlenen kahvaltı programına Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ve eşi Nezahat Avcıoğlu ile birlikte Yenidoğan Mahallesi’nde ikamet eden hanımlar katıldı. Programda Yenidoğan Mahallesi sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu belediye olarak hayata geçirilecek olan projeleri anlatarak, merakla beklenen entegre su projesi ve alt yapı çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Konuşmasında alt yapı çalışmalarının ilçe için son derece önemli olduğunu vurgulayan Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu “Başlatacağımız alt yapı çalışmaları ile Bozüyük’ü geleceğe hazırlayacağız. Bizler vatandaşlarımızın daha yüksek standartlarda yaşamaları için sorunları temelden çözmeye gayret gösteriyoruz” dedi.

TOKİ’lerde ve Yenidoğan Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşların sorularını yanıtlayan Başkan Yardımcısı Avcıoğlu ihtiyaç ve talepleri dinledi. Kahvaltı sonrasında Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile ilgili soruları da yanıtlayan Başkan Yardımcısı Avcıoğlu, yeni anayasayı maddeler halinde anlatarak; “Türkiye girdiği bu hızlı büyüme ve gelişme sürecinde önündeki bütün engelleri ortadan kaldırmak, büyümesini sağlamlaştırmak için bu anayasaya ihtiyaç duyuyor. Geçmişte hepimizin hatırladığı o kara, sıkıntılı günleri yaşamamak için çalışmaya devam etmeli referandumda üzerimize düşen görevi yapmalıyız” dedi.