BİLECİK'LİLER MART AYINDA BİRÇOK ETKİNLİK İLE BULUŞACAK

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan ''2018 Kültür ve Sanat Etkinlikleri'' kapsamında vatandaşlarımız, Mart ayında birbirinden güzel aktivite ile buluşacak.

Bileciklileri, her ay birbirinden güzel konu ve konukları ile buluşturan Bilecik Belediyesi, Mart Ayı Kültür ve Sanat Etkinliklerinde, birbirinden önemli açılışın yanı sıra, konferans, söyleşi, konser ve programlarla geçecek.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilecek olan etkinlikler ile Bilecik'in, birçok kültürel ve sanatsal etkinliğe kavuşurken aynı zamanda önemli eserlerin de açılışına sahne olacak.

OSMANGAZİ MAHALLESİ KADIN SPOR VE YAŞAM MERKEZİ 8 MART’TA KADINLARIMIZIN HİZMETİNE SUNULUYOR

Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlarımız Mart ayında birbirinden güzel etkinlik ile buluşurken aynı zamanda önemli konu ve konuklarla da bir araya gelecek.

Gerçekleştirdiği söyleşi, konferans ve sempozyumlarla Bileciklileri önemli organizasyonlarla buluşturan Bilecik Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında; Osmangazi Mahallesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezinin açılışı; 8 Mart Perşembe günü saat: 14:00’teki program ile açılırken aynı günün akşamında ise Sanatçı Nadide Sultan tarafından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde saat: 20:00’de konser verilecek.

TÜM MAHALLELERİMİZDE ''MAHALLELİLERİMİZLE BULUŞUYORUM'' ETKİNLİĞİ

Başta tiyatro festivalleri, gençlik ve çocuk şenlikleri olmak üzere vatandaşlarımızı birçok kültürel ve sanatsal aktivite ile buluşturan Bilecik Belediyesi, bütün mahallelerimizdeki kadın sakinlerini ‘’Mahallelilerimizle Buluşuyoruz’’ adlı etkinlik ile buluşturuyor.

Mahalle sakinleri arasında komşuluk ve mahallelilik duygularının pekişmesini sağlayan, etkinlik ile mahalle sakinleri, bir yandan belediyenin mahallelerimiz ve şehrimiz için yapılan çalışmalar hakkında bilgi sahibi olurken aynı zamanda çeşitli konserlerle buluşacak.

Bilecik Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda başlatılan ve bütün mahallelerimizdeki kadınlarımızın davet edildiği Mahallelilerimizle Buluşuyoruz etkinliği kapsamında; Beşiktaş, İsmetpaşa ve Gazipaşa mahalle sakinleri bir araya gelecek.
10 Mart Cumartesi günü saat: 13:00’te Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan ve Sanatçı Hamiyet’in mahalle sakinleri ile buluşacağı etkinliğe mahalle sakinlerimizi davet ediyoruz.

İSTİKLAL MARŞI YARIŞMASI
Eğitim ve öğretime büyük önem veren Bilecik Bilecik Belediyesi tarafından, Mart ayı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan bir diğer önemli program ise İstiklal Marşı yarışması olacak.
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinlikte geleceğimizin teminatı çocuklarımız, İstiklar Marşını en güzel şekilde okumak için bir araya gelecekler. 
13 Mart Salı günü Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde saat:13:00’te gerçekleştirilecek olan İstiklal Marşı yarışmasına bütün halkımız davetlidir.

NİHAT HATİPOĞLU BİLECİKLİLERLE BULUŞUYOR

Etkinlikler kapsamında vatandaşlarımız, Mart ayında ayrıca; Prof. Dr Nihat Hatipoğlu ile bir araya gelecek.

Hafız Saffet Çalış’ın Kur’anı Kerim ziyafeti sunacağı programda Akademisyen ve İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu; ‘’Manevi Yönleri İle Çanakkale’’ konulu söyleşi için Bileciklilerle buluşacak.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde 16 Mart Cuma günü saat: 20:00’de gerçekleştirilecek olan anlamlı etkinliğe bütün halkımız davetlidir.

3. KRİSTAL ÇINAR SES YARIŞMASI

Belediyemiz tarafından, Kültür ve Sanat Şehri Bilecik’te yeni ve güzel bir çalışmaya daha imza atılıyor.
Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilecek olan ''3. Kristal Çınar Ses Yarışması” ile Bilecik en iyi ve en güzel sesleri aranacak.

Bilecik’te birbirinden güzel aktiviteyi hemşehrilerimizle buluşturan Bilecik Belediyesi gerçekleştirdiği kültürel ve sanatsal etkinliklere bir yenisini ekliyor.

Bilecik Belediyesi tarafından ''Bilecik Sesini Arıyor'' sloganı ile gerçekleştirilecek olan 3. Kristal Çınar Ses Yarışması kapsamında katılımcılar; performanslarını sergileyecek olan videoyu çektikten sonra başvuruda bulunacak. Daha sonra ilgili internet sayfalarında izlenen videolar, alınan oylara göre belirlenecek.

Kadınlar ve Erkekler kategorisi olarak ayrı ayrı şekilde gerçekleştirilecek olan yarışmada 1.'ye tam altın, 2.'ye yarım altın ve 3. kişiye ise çeyrek altın hediye edilecek.

Son başvuru tarihinin 7 Mart mesai saati bitimine kadar yapılabilecek yarışmanın, İnternet Sayfası Oylamaları 9-16 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek; Yarı Final, 20 Mart Salı günü saat: 20:00'de Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yapılacak ve Final programı ise; 5 Nisan Perşembe günü Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde Saat: 20:00'de gerçekleştirilecektir.

Katılımcılar; ayrıntılı bilgi için Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'ne başvurabilir ya da 0228 212 57 15 numaralı telefonları arayabilirler.

PSİKOLOJİ BİLİM DOKTORU ZAFER AKINCI İLE ‘’AİLE EĞİTİMİ’’

Mart ayı etkinlikleri kapsamında vatandaşlarımızın buluşacağı bir başka önemli program ise Psikoloji Bilim Doktoru Zafer Akıncı’nın konuşmacı olarak katılacağı Aile Eğitimi konulu söyleşisi olacak.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde 22 Mart Perşembe günü saat: 19:0’da gerçekleştirilecek olan etkinliğe bütün halkımız davetlidir.
‘’SESSİZ ÇIĞLIK’’ ADLI TİYATRO OYUNU

Bilecik'te geçtiğimiz yıl 12. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivalini gerçekleştirerek, şehir insanını tiyatronun güzelliği ile buluşturan Bilecik Belediyesi, vatandaşlarımızı birbirinden güzel tiyatro oyunları ile buluşturmaya devam ediyor.

Mart ayı etkinlikleri kapsamında vatandaşlarımız; 15 Mart Perşembe günü saat: 20:00'de Sessiz Çığlık adlı ücretsiz tiyatro oyunu ile buluşacak.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan tiyatro oyununa bütün halkımız davetlidir.

ÇOCUKLARIMIZ MART AYINDA DA BİRÇOK ÜCRETSİZ TİYATRO OYUNUYLA BULUŞACAK

Kültür ve Sanat Şehri Bilecik'te gerçekleştirilecek olan Mart ayı etkinlikleri kapsamında yetişkinler birbirinden güzel aktivite ile buluşurken, çocuklarımız da birbirinden güzel tiyatro ve sinema oyunları ile buluşuyor.

Çocuklarımız etkinlikler kapsamında; her pazar günü saat: 13:00'te birbirinden güzel oyun ve sinemalarla buluşacak.
4 Mart Pazar günü Kayıp Sayfa adlı oyun ile buluşan çocuklarımız; 11 Part Pazar günü saat: 13:00’te ve 15:00’te iki seans halinde Pepee adlı ücretli tiyatro oyunu ile buluşurken; 25 Marta Pazar günü saat: 13:00’te Dıbırcık İş Başında adlı oyun ile buluşacak.