KÜÇÜK TİYATROCULAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ VE SERTİFİKALARINI ALDI

Belediyemiz tarafından geçtiğimiz yıl temeli atılan Bilecik Belediyesi Şehir Tiyatrolarında faaliyet gösteren minik tiyatrocular, sahnede performanslarını sergiledikten sonra Belediye Başkanımız Selim Yağcı'dan sertifikalarını aldı.

Gerçekleştirdiği aktivitelerle, şehrin kültür ve sanat hayatına renk kazandıran Bilecik Belediyesi, tiyatro sanatında çok önemli ve güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl 12. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali ile önemli bir organizasyonu gerçekleştiren Bilecik Belediyesi, çocuklara yönelik başlatmış olduğu Bilecik Belediyesi Şehir Tiyatrolarından da büyük yetenekleri keşfediyor.

Her hafta Pazar günü ücretsiz tiyatro oyunu ile buluşan çocuklar, bu kez, Bilecik Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından oynanan ve ücretsiz olarak sunulan “Uyuyan Güzel” adlı oyun ile çocukları eğlendirdi.

Belediye Başkanımız Selim Yağcı da gerçekleştirilen aktiviteye katılarak, çocukların heyecanını paylaştı.

Bilecik Belediyesi olarak çocuklara yönelik güzel çalışmalar sergilemeye devam edeceklerini kaydeden Belediye Başkanımız Selim Yağcı, ‘’ Bilecik Belediyemiz Şehir Tiyatrosu oyuncularımız tarafından oynanan ve ücretsiz olarak sunulan “Uyuyan Güzel” adlı oyun ile çocuklarımız gönüllerince eğlendi. Bu yıl Uluslararası boyuta taşıyacağımız Çocuk Festivalimiz ile Pelitözü Gölpark’ta bulunan Lunapark alanında ve gerçek Buz Pisti’nde birbirinden güzel aktivitelerle çocuklarımız gönüllerince eğlenecek. Tiyatro oyununun sonucunda şehir tiyatrosu oyuncularımıza katılımlarından dolayı sertifika verdik. Çocuklarımızı bu anlamda yetişmelerinde katkıları olan Usta oyuncularımız Tülay ve Ercüment Doğan’a teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.