Desi Alarm Sistemleri Özellikleri Nelerdir?

Desi Alarm tarafından geliştirilen alarm ürünlerinin hepsi birinci sınıf kalitedir. Tamamen yerli mühendislikle imal edilen ürünlerin tasarımlarından özelliklerine değin her aşamasında Türk mühendislerinin emekleri vardır. 1990'dan beri geliştirilerek bugüne kadar getirilen Desi Alarm, ev ve işyerlerinin ihtiyaçlarına göre farklı özelliklere sahip alarm ürünlerine yer vermiştir.

Desi Alarm Sistemleri Özellikleri Nelerdir?

Desi Alarm tarafından geliştirilen alarm ürünlerinin hepsi birinci sınıf kalitedir. Tamamen yerli mühendislikle imal edilen ürünlerin tasarımlarından özelliklerine değin her aşamasında Türk mühendislerinin emekleri vardır. 1990’dan beri geliştirilerek bugüne kadar getirilen Desi Alarm, ev ve işyerlerinin ihtiyaçlarına göre farklı özelliklere sahip alarm ürünlerine yer vermiştir.

Kablolu ve kablosuz ürünler

Desi Alarm sistemleri, kablolu ve kablosuz olmak üzere ikiye ayrılıyor. Kablolu ürünler daha çok işyerlerinde kullanılırken, kablosuz ürünler evler için tercih ediliyor. Kablosuz ürünlerin evlerde daha çok tercih edilmesinin sebebi, kabloların dekorasyondaki estetik görüntüye zarar vermesini önlemektir. Ancak kablosuz sistemlerin belli bir pil ömürleri odluğu için mutlaka sistemin kontrol edilmesi ve pil ömrünün dolması halinde yeni pilin takılması gerekir. Aksi durumda güvenlikle ilgili zafiyetler söz konusu olabilir.

Desi Alarm, işyeri veya evde yapılacak keşiflerden sonra hangi ürünün daha uygun olacağı konusunda tavsiye sunabilir. Böylece güvenlik zafiyeti oluşmadan en uygun alarm ürününe sahip olabilirsiniz. Profesyonel veya yarı profesyonel alarm sistemleri de Desi Alarm ürünlerini ayıran özelliklerden birisidir. Tam profesyonel alarm sistemi, çok değerli malların bulunduğu depolar için kullanılan ve arama özelliğine sahip alarmı ifade eder. Yarı profesyonel sistemler daha uygun fiyata satışa sunulur.

Arama sistemleri

Profesyonel alarm sistemlerinde yer alan arama özelliği 6 veya 10 kişiye kadar arama yapma kapasitesine sahiptir. Belirlenecek kişileri sıraya göre arayan sistem, ev veya işyerindeki sabit telefonu kullanır. Eğer sabit telefon yoksa, kendisine takılacak GSM sistemi ve hat ile aramalarını gerçekleştirir. Desi Alarm sistemlerindeki arama sistemi, sadece profesyonel sistemde yer alır. Yarı profesyonel sistemde arama sistemi bulunmaz. Böylece yar profesyonel alarm sistemleri daha uygun maliyete müşteriye sunulur.

Hangisi tercih edilmelidir?

Alarm sistemi ihtiyacınızı belirlemek için korunacak işyeri ve dükkan içerisindeki malların maliyetini hesaplayabilirsiniz. Eğer çok değerli malları saklıyor ve gerçekten herhangi bir hırsızlık girişiminde büyük zararlar edeceğinizi düşünüyorsanız, tam profesyonel sistemleri kullanabilirsiniz. Bölgenizdeki hırsızlık olaylarının sayısı da bunu belirlemenizde yardımcı olacaktır.

Servis, Satış ve Montaj için 0850 304 46 16 – 0212 619 11 11 – 0216 572 55 10 numaralardan ve web sitemizden bizlere ulaşabilir destek alabilirsiniz.