Facebook ve Gmail Hesabı Oluşturmak İçin Ne Yapılmalıdır?

Facebook ve Gmail Hesabı Oluşturmak İçin Ne Yapılmalıdır?

Facebook, Gmail gibi hesap oluşturmak için aşağıda vereceğim adımları takip ediniz

1- Facebook hesabı oluşturmak

Facebook, iletişim ve arkadaş bulma olanağını sağlayan araç olarak görülse de oyun, reklam, ünlü olmak için de kullanılan bir sosyal ağdır. Facebook kayıt olmak için öncelikle bir hotmail, gmail, mail.ru gibi sitelerden posta hesabı açmanız gereklidir. Eğer hesap açamıyorsanız telefon numaranız ile hesap açmanız da mümkündür. internet hesabı oluşturmak için ne yapılmalıdır

 İlk olarak İsim, Soy isim girilir, daha sonra cep telefonu numarası ya da e-posta hesabı girilir ve kendinize bir şifre belirlemeniz gerekir. Daha sonra doğum tarihiniz; Gün,Ay,Yıl olarak girilir kayıt oldukdan sonra cep telefonunuza ya da e-posta hesabınıza onay mesajı gelir hesabınızı onaylandıkdan sonra kayıt işleminiz başarıyla tamamlanmış olup kullanıma hazır bir hale gelir. Facebook giriş ile artık paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

2- Gmail hesabı oluşturmak

Gmail hem 'Google hesabı' hem 'Youtube hesabı' Hem de 'Play Store' hesabı olarak bir hesap oluşturduğunuzda Youtube, Gmail, Play Store gibi ağların tamamını bir hesaptan kullanabilirsiniz. Gmail hesabı oluşturmak için Google'a 'Gmail' yazdıkdan sonra Google bize gmail kayıt ol diye sitenin linkini ilk sekmede önümüze çıkartıyor zaten siteye girdikden sonra, hemen “google hesabınızı oluşturun”a tıklıyoruz. İnternet hesabı oluşturmak için ne yapılmalıdır?

İsim, Soy isim istiyor sizden girdikten sonra, bir kullanıcı adı belirliyorsunuz kendinize kimsenin kullanmamış olması gerekiyor, daha sonra şifrenizi oluşturup yazıyorsunuz şifre onayı için, tekrar yazıyorsunuz. Daha sonra Gün, Ay, Yıl olarak doğum tarihinizi girdikden sonra, cinsiyetinizi seçiyorsunuz ve daha sonra cep telefonunuzu giriyorsunuz, son olarak sizden e-posta adresinizi giriyorsunuz eğer e-posta adresiniz yoksa boş bırakabilirsiniz çünkü onay cep telefonu numaranıza gelmiş olacaktır. Kayıt oldukdan sonra, giriş yapın gmaile sonra youtube girin ve hesap açın dediğinizde sizde göreceksiniz ki otomatik olarak açmış olacaktır. Gmail giriş ile artık tüm Google hizmetlerine ulaşmanız mümkün.