Galaxy S4 Ekran Cam Değişimi Gsm İletişimde Yapılır

Cep telefonlarının yaşamımıza girmesi ile yaşamlarımız bir anda değişti. Elimiz ayağımız oldular ama sonuçta yaşamda kimi zaman bazı sorunlar yaşanabiliyor ve örneğin darbe, düşme vb. nedenlerden dolayı ekran değişimi hiç istenmeyen bir durum olsa da yaşanabiliyor.

Ekran Değişimi Nasıl Yapılır?

Her ürün için ekran değişiminde aynı yöntem izlenemez ama Galaxy S4 ekran değişimi adımları şu şekilde sıralanabilir:

İlgili tüm malzemeler açılır

Telefon açılır ve ekran kısmına geçilir

Ekran içindeki parçalar çıkarılır ki bu işlem işin en önemli püf noktalarındandır çok ince hassasiyet ve el becerisi gerektirir

Çıkarılan bu parçalar itina ile yeni ekrana altına taşınır

Ekran Değişimi Yapılırken Bilinmesi Gerekenler

Yukarıdaki adımlardan da anlaşılacağı üzere çok da kolay olmayan bir işlem bu. O yüzden mutlaka dikkatlice yapılmalı ve mutlaka bu telefonu tanıyan, işinin ehli, el becerisi yüksek bir insan bu değişimi gerçekleştirmeli.

Tüm bunların yanında bu işi yapacak kişi ve kurumlar mutlaka referans gösterebilmeli, alanında yani elektronik konusunda eğitim almış olmalı. Zira elektronik konusu son derece hassas olan bir konu.

Ekran Değişim Fiyatları

Her cihaz için ekran değişim fiyatları aynı olmamakla beraber Gsm İletişim’de galaksy s4 ekran değişimi için rakam active ekran değişimi indirimli rakamı ile 320 TL, zoom ekran değişimi ise yine indirimi ile beraber 270 TL civarında olup, bu rakamlar kimi nedenler ile değişim gösterebilir.

Neden Özellikle Bu Adres?

Eğer siz de bugünlerde Samsung galaxy s4 ekran değişimi gereksiniminiz var ise Türkiye’nin neresinde olursa olsun güvenle bu hizmeti alabileceğiniz en doğru, en güvenilir adres Gsm İletişim.  Nitekim firmanın  https://www.gsmiletisim.com adresine girdiğinizde de göreceğiniz üzere firma İstanbul Anadolu yakasında. Fahrettin Kerim Gökay caddesinde. Dilerseniz firmanın kendi yerine gelerek ekran değişiminizi gerçekleştirebilirsiniz ya da gelemeyecek bir lokasyonda iseniz, İstanbul şehrinde yaşamıyor iseniz o zaman da bu firmadan ücretsiz kargo olanakları ile en hızlı bir biçimde hizmet alabilirsiniz.

Firma alanında deneyimli ve eğitimli 6 teknisyen ile 2 müşteri temsilcisi ile hizmet verir. Dilediğiniz zaman firmanın internet sitesi üzerinden yaşadığınız soruna dair, gönderdiğiniz cihazınızın durumuna ilişkin bilgiler de alabilmeniz mümkün. 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren merkezin Pazar hariç haftada 6 gün, saat 9.00 ile akşam 21.00 arası açık olduğunu da belirtelim.