İnstagram Hesabı Nasıl Açılır?

e-karaman.com - Sosyal Medya arasında yer alan instagram, çektiğiniz fotoğrafları veya videoları düzenleyip ve paylaşmanıza olanak sağlayan bir internet platformudur.

Fotoğraf makinenizle ya da cep telefonlarınızla çektiğiniz resimleri instagramın kendi içinde bulunan filtreler ile isterseniz düzenleyip, isterseniz de fotoğraflarınızı düzenlemeden internet ortamında paylaşabilirsiniz. İnstagram’ın arkadaş ekleme özelliği sayesinde arkadaşlarınızın paylaşmış olduğu fotoğrafları görebilir, beğenebilir ve yorum yapabilirsiniz.

İnstagrama nasıl girilir?

İnstagramı kullanabilmeniz için android, windows 8 ya da ios işletim sistemine sahip cep telefonu ya da tablete ihtiyacınız var. Çünkü instagram sadece mobil cihazlar üzerinden kullanılabilen sosyal medyadır. İnstagram uygulamasını mobil cihazınıza indirip hesap açtıktan sonra hesabınıza bilgisayar üzerinden görebilirsiniz.

İnstagram hesabı nasıl açılır?

İnstagram uygulamasını mobil cihazınıza indirdikten sonra uygulamaya tıklayarak girin. Ardından karşınıza bir buton çıkacak. Bu butonda e-posta adresi veya telefon numarasıyla kaydol yazısına tıklayın. İster telefon numaranızla isterseniz de e-posta adresinizi yazdıktan sonra ileri butonuna tıklayın. Adınızı soyadınızı yazıp kişisel şifrenizi yazdıktan sonra tekrar ileri butonuna tıklayın. Hesabınız açılmıştır. Şimdi isterseniz instagram hesabınızı sosyal medya olan facebook hesabınıza bağlayabilirsiniz.

İnstagram nasıl kullanılır?

İnstagram hesabınızı açtıktan sonra arama motorundan arkadaşlarınızın adını soyadını ya da kullanıcı adını aratarak arkadaşlarınıza ulaşabilir ve onları takip edebilirsiniz. Arkadaşlarınız her fotoğraf veya video paylaştığında beğenebilir ya da yorum yazabilirsiniz. Eğer yeni şeyler keşfetmek isterseniz de keşfet bölümünden takip etmediğiniz insanların fotoğraflarını ve videolarına ulaşabilir, isterseniz onları takip edebilirsiniz. Profil sayfanızdan kendi profil resminizi ekleyip açıklama bölümüne istediğinizi yazabilirsiniz. İsterseniz bu sosyal medya platformuna eklediğiniz fotoğraf veya videonuza arkadaşlarınızı etiketleyerek ilk onların görmesine olanak sağlayabilirsiniz. İnstagram’ın chat özelliği sayesinde arkadaşlarınızla istediğiniz gibi sohbet edebilirsiniz. Daha fazla beklemeyin ve bu eğlenceli sosyal medya platformunu sizde katılın.

İnstagram hesabı