Pinterest Hesabı Nasıl Silinir?

Adı her ne kadar çok fazla duyulmamış olsa da Pinterest de bir sosyal paylaşım sitesidir. Görsel odaklı olan site, 2010 yılında adından söz ettirmeye başlamıştır. Genellikle kadınlar tarafından tercih edilen site,

Amerika, Rusya, Hindistan, Kanada ve Birleşik Krallık’ta popülerdir. Türkiye’de pek bilinmeyen sitenin yine de hatrı sayılır bir kullanıcı kitlesi bulunmaktadır. Pinterest kullanıcıları, çeşitli nedenlerle hesaplarını kapatmak isteyebilirler. Hesabı silmek için kullanıcı adı ve şifresinin bilinmesi yeterlidir. Hesap, basit bir şekilde silinebilmektedir.

Pinterest Hesabını Silme

 Pinterest Hesabı Nasıl Silinir? Pinterest hesabına giriş yapıldıktan sonra ayarlar kısmı takip edilerek hesap dondurma işlemi yapılmaktadır. Hesap temel bilgileri penceresinde, hesabı devre dışı bırak seçeneği bulunmaktadır. Bu ibareye tıkladıktan sonra onay almak maksadıyla “Hesap devre dışı bırakılsın mı?” sorusu kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. Açılan yeni pencereye hesabı kapatma nedeni yazıldıktan sonra onay verilmektedir. Hesap kapatma nedeni belirtilirken işlemin kısa sürmesi adına “Hesabı kullanmıyor ve beğenmiyorum” seçeneği tercih edilmelidir.

Son olarak “Hesabı devre dışı bırak” seçeneği ile işlem sonlandırılmaktadır.

Pinterest Hesabını Silme