Thy İletişim ve diğer hava yolları çağrı merkezleri

Hava yollarına uçak bileti alırken birçok alternatifimiz bulunmaktadır. Bunlar Online olarak hava yolu web sitesinden, acentelere ait web sayfalarından almaktadır.

Thy İletişim ve diğer hava yolları çağrı merkezleri

Hava yollarına uçak bileti alırken birçok alternatifimiz bulunmaktadır. Bunlar Online olarak hava yolu web sitesinden, acentelere ait web sayfalarından almaktadır. Son zamanlar acentelerin thy iletişim gibi hava yollarının bilet satış hattı kurması ile bunlara bir de çağrı merkezi üzerinden uçak bileti satın alma alternatifi ekledi. Bu çağrı merkezlerinden uçak bileti satın almak için öncelikle firmanın telefon numarasını aramanız gerekiyor daha sonra telefonu cevaplayan operatöre gerekli uçuş destinasyon ve tarih bilgilerini vererek uçuşunuzu sorgulayabilirsiniz. Bazı hava yolları bu hizmeti dakikası 1.5 TL gibi rakamlar alarak ücretli olarak sunmasının ardından bu çağrı merkezlerinin popülerliği fazlası ile arttı. Yolcular hava yollarının çağrı merkezlerini arayarak fazladan para ödemeden Seyahat acentelerinin çağrı merkezlerini arayarak uçak biletlerini satın almaya başladılar.

Tabi ki bu hizmeti alırken dikkat etmeniz gereken bazı konular bulunmaktadır size bunlardan bahsedeceğiz. Birincisi Pegasus iletişim hattı adıyla birçok firma faaliyet göstermektedir fakat bunların bir çoğu korsan hizmet vermekte ve çok fazla hizmet bedeli ekleyerek biletleri kesmektedirler ve dolayısıyla uçak biletlerini çok yüksek fiyatlara satmaktadırlar. Dakikası 1.5 TL den kaçarken daha fazla ücret ödemek zorunda kalmayın. İkinci olarak aradığınız bilet hattının acente belgesi olduğundan ve bilet alacağınız firmanın yetkili acentası olup olmadığı konusunda bilgi edinmelisiniz.

Bu gibi durumlar ile karşılaşmamak adına yapmanız gereken şey Aloucakbileti.net ismi ile hizmet vererek yolcularına en iyi fiyatı vermektedirler. Ayrıca tüm hava yollarının yetkili acentası olmak ile birlikte 30 kişilik bir çağrı merkezi ekibi mevcuttur. Bu firmayı arayarak fazladan para ödemeden Borajet iletişim gibi bir çok firmanın çağrı merkezi hizmetini alabilirsiniz.