Öğrencilerimizden Afrin'deki Mehmetçiğe Duygu Yüklü Mektuplar

Bir grup ilkokul öğrencisi tarafından Zeytin Dalı Operasyonu kapsamında Afrin'de bulunan Mehmetçiğimize moral ve destek amacıyla yazılan mektuplar 49.Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ersin ALTAY'a teslim edildi.

      49.Komando Tugay Komutanlığında düzenlenen mektup teslim programına Valimiz Sayın Ali MANTI’nın yanı sıra Belediye Başkanı Yücel BARAKAZİ, 49.Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ersin ALTAY, Vali Yardımcısı Cevat GÜN, İl Emniyet Müdürü Metin AKAY, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri ENGİN, Kurum Müdürleri, Öğrenci velileri ve öğrencilerimiz katıldı.

        Programda yaptığı konuşmada Vali MANTI şunları söyledi:

        ‘Öncelikle böyle anlamlı ve önemli bir program tertipledikleri için Kıymetli komutanımıza, İl Milli Eğitim Müdürüne, bugün bizi burada yalnız bırakmayan velilerimize, tüm daire amirlerimize ve hassaten öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.

        Çocuklarımızda bu hassasiyeti geliştirdikleri için velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Daha bu yaşlarda vatan ve millet sevgisiyle kaleme sarılan çocuklarımızı tebrik ediyorum, gözlerinden öpüyorum. Kaleminize, yüreğinize sağlık çocuklar.

        Bizim ülkemiz büyük bir ülke, milletimiz büyük bir millet. Milletimiz her zaman ülkesini, bayrağını devletini, toprağını savunmak için kadimden beri topyekûn hareket etmiştir. Milletimiz bugün de topyekûn hareket ediyor. Hamdolsun ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine her tarafında vatandaşımız askerimizin yanındadır, destekçisidir ve duacısıdır. İnanıyoruz ki zafer daima inananların olacaktır. İmanımızla hareket ettiğimiz müddetçe inanıyoruz ki yüce rabbimiz ve iyiyi temsil eden bütün güçler bizimle beraber olacaktır. İnançla, çabayla ve sabırla zafere kilitlenmeliyiz.

        Bu münasebetle tekrar Tugay Komutanımıza ve ekibine, İl Milli Eğitim Müdürümüze ve ekibine çok teşekkür ediyorum.’

        Daha sonra yazdıkları mektupları okuyan minik öğrenciler dinleyicilere duygulu anlar yaşattılar.

        Program mektupların 49.Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ersin ALTAY’a teslimi, ikram ve toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.