VALİ MANTI, İÇMELER MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Vatandaşla Buluşma-Halk Toplantıları kapsamında İçmeler Mahallesi sakinleri ile 'Halk Toplantısı' yapıldı.

  Vatandaşlarımızın doğrudan istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla mahalle ve köylerde devam eden toplantılara İçmeler Mahallesi ile devam edildi. Toplantıya, Valimiz Sayın Ali MANTI’nın yanı sıra Vali Yardımcıları  Cevat GÜN ve Tunahan ÇİL, Belediye Başkan Vekili Halim SÜGÜ, İçmeler Mahallesi Muhtarı Felemez AYTAR, kurum müdürleri, merkez ilçe muhtarları ve İçmeler Mahallesi sakinleri katıldı.

        Program Mahalle Muhtarı Felemez AYTAR’ın selamlama konuşması ile başladı.

        Konuşmasında mahallesine ait sorunları dile getiren AYTAR, okul talebi, su problemi, iş merkezi, park, kanalizasyon, parklardaki ağaçların sulanması, park için temizlik görevlisi, ova park konutlarının önüne kavşak yapılması, ova park kavşağından mahalleye kadar yol aydınlatmalarının yapılması, doğal gaz çalışmalarının başlatılması, kapalı halı saha ihtiyacı, devam eden kur’an kursu inşaatının desteklenmesi, muhtarlık hizmetleri için idari bina ihtiyacı gibi konulara dikkat çekti.

        Daha sonra mahalle sakinleri söz alarak talep ve sorunlarını ilettiler. Program talep ve sorunlara ilgili kurum müdürlerinin cevap ve izahları ile devam etti.

        

        Son olarak İçmeler Mahallesi sakinlerine hitaben yaptığı konuşmasında Valimiz Sayın Ali MANTI şunları söyledi:

        ‘Kurum Amirlerimizle mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Mahalle sakinleri ile tanışıyoruz. Sıcakkanlı ve misafirperver hemşehrilerimizle bir araya gelerek sorunlarımızı, taleplerimizi ve çözüm önerilerimizi yüz yüze konuşarak birlikte değerlendiriyoruz.

         Amacımız devletimizin imkânlarını vatandaşımızın hizmetine sunmaktır. Bu konuda bütün kurum ve kuruluşlar ve ekipmanımız ile halkımızın hizmetindeyiz. Hizmetlerin gerçekleşmesi konusunda karşılıklı iyi niyet ve bilgi paylaşımı içinde olmalıyız’ dedi.