"BİR DÖNEM MUHALEFETE VERDİK KENARDA NEFESLENDİK, HAZIRLANDIK YENİDEN TARİH YAZMA ZAMANI"

Karaman girişinde düzenlenen karşılama töreninde, AK Parti Karaman Milletvekili Osman Sağlam, Karaman İl Başkanı Murat Öztürk, Kadın Kolları İl Başkanı Fatma, Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Yavuz, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayları ve parti üyeleri bir araya geldi.

Mevlüt Akgün, partililerle selamlaşarak yaptığı konuşmada şunları ifade etti: "Cumhurbaşkanımız, bizden büyük bir zafer bekliyor; emaneti bize verdi. Allah'ın izniyle hep birlikte, Karaman'ı tekrar AK belediyecilikle Türkiye'nin yeni yüzyılında, yeniden AK Parti ile buluşturmak istiyoruz. Var mıyız? Varız. Allah yolumuzu, bahtımızı açık eylesin, inşallah. Ben teşkilatımızda birlik ve beraberlik ruhu görüyorum. İnşallah, bu birlik ve beraberlik ruhuyla; bu sinerji, tabanımızı enerji olarak yansıyacak ve inşallah, 31 Mart akşamı gecesi Sayın Cumhurbaşkanımız koltuğuna oturduğunda, şehirlerin renklerine baktığında; Karaman'ı baştan başa AK Parti rengiyle, AK Parti logosuyla ve bayrağıyla görecek."

Akgün, konuşmasına şu şekilde devam etti: "Ve Türkiye'de, inşallah, yeni Türkiye yüzyılı inşa edilirken; Karaman da yeni yüzyılda bu fotoğrafta yerini alacak. Karaman'a, arkadaşlar, çok güzel işler başaracağız, inşallah; çok büyük hizmetler edeceğiz. Geçmişte bu hizmeti devam ettirdik; bir hizmet kervanı yola çıkarmıştık. Bir soluklanma dönemi oldu; geçen dönem belediyede ama bu soluklanma dönemini yeni bir şahlanış dönemiyle, inşallah, sona erdireceğiz ve Karaman, hep birlikte çok güzel bir yeni dönemi kucaklamış olacak."

Büyük hedefleri olduğunu belirten Akgün, "Benim büyük hayallerim var, büyük ideallerim var; Karaman'ı, inşallah, hak ettiği yere birlikte getireceğiz, inşallah, hep birlikte olacağız. 'Ben varım' demeyeceğiz, 'Biz varız' diyeceğiz ve birlikte, inşallah, bu kutlu yürüyüşü gerçekleştireceğiz. Allah yolumuzu, bahtımızı açık eylesin; davamızı mübarek eylesin. Ben hep şöyle diyorum; 'Ben şimdi geldim, inşallah oyuna Karaman'ın talibi olacağım ama öyle belediyecilik yapacağız ki; gelecek dönem millet, hep birlikte, yeniden AK Parti Belediyesi'ni, hep birlikte Karaman isteyecek ve Karaman kucaklayacak.' Buna yürekten inanıyorum. Allah bahtımızı, yolumuzu açık eylesin. Hepinize teşekkür ediyorum; başta il başkanımız, vekilimiz ve tüm yönetim çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra sahaya çıktığımızda, inşallah, AK Parti diye yürekler atacak. Yollar gümbür gümbür akacak, inşallah; ben öyle inanıyorum. Çok teşekkür ediyorum. Cumanız mübarek olsun. Çıktığımız bu kutlu yol, inşallah hayırla sonuçlansın arkadaşlar." dedi.

AK Parti Karaman İl Başkanı Murat Öztürk ise konuşmasında, "Mevlüt Akgün bey, Karaman Belediye Başkan adayımız olmuştur. Cumhurbaşkanımızın teşebbiyle Karaman'da biz, partimizin kurulduğu ilk günkü heyecanla aynı şekilde, tüm çalışmalara hazırız. Teşkilatımız hazır, başkan adayımız hazır. Allah'ın izniyle, biz 31 Mart'ta bu başarıyı elde edecek güce sahibiz. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Buradan ilk başlangıcımızı bu cuma, mübarek günde, Şehit Aileleri Derneğini ziyaret ederek ‘Bismillah’ diyerek yapacağız. Hepiniz sağ olun, var olun; saygılar sunuyorum." şeklinde konuştu.
 

karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber - son dakika trafik kazası karaman haber ajans