Başkan Vekili Ustaoğlu, Halk Toplantılarına Devam Ediyor

Halk Toplantılarının 7'ncisi Hersan Mahallesinde gerçekleştirildi. Kurubulak taziye evinde gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, problemlerin yerinde görülmesi ve çözülmesi için halkın ayağına gittiklerini söyledi.

Huzur ve güven şehri dediğimiz Bitlis’in 2018 yılının yoğun ve güzel geçeceğine inandığını ifade eden Başkan Vekili Ustaoğlu, “Belediye hizmetleriyle ilgili mart ayı itibariyle çalışmalara başlıyoruz. İçme suyu ve kanalizasyon yenileme çalışmalarını inşallah tamamlayacağız. Hedefimiz Bitlis’i modern ve kimlikli bir şehir haline getirmek. Alt yapı çalışmaları zahmetli iş. Ufak tefek mağduriyetler yaşanabilir. Vatandaşlarımızdan bu anlamda anlayış bekliyoruz.

Kültürel anlamda da yatırımların devam edeceğini hatırlatan Vali Ustaoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kültür ve Turizm Bakanlığımız tarafındanBu yıl içerisinde ilimiz genelindeKültür varlıklarının korunması ve restorasyonlarının yapılması için ciddi ödenek ayrılmış olup inşaallah başta Alemdar sokak olmak üzere restorasyon çalışmalarına başlıyoruz Geçtiğimiz yıl 316 dükkanın giydirmelerini tamamladık. Bu yıl da çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bu şehrin tarihi kimliğini korumamız lazım. Bu şehir buna layık.”
Başkan Vekili Ustaoğlu, daha sonra vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Halk toplantısının ardından Vali Ustaoğlu, Kurubulak’taki bir kahvehaneye girerek vatandaşlarla sohbet etti.