Belediye Başkan Vekili Alibeyoğlu, halk arasında

Bitlis'in Güroymak Kaymakamı ve Belediye başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, halkın sorunlarını ve önerilerini dinleyerek halk ile bir araya geldi.Bazı Mahalleleri dolaşan Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, belediyenin yapılan çalışmalarını...

Bitlis’in Güroymak Kaymakamı ve Belediye başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, halkın sorunlarını ve önerilerini dinleyerek halk ile bir araya geldi.

Bazı Mahalleleri dolaşan Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, belediyenin yapılan çalışmalarını yerinde inceledi. İlçede yapılacak çalışmaların halkla bir bütün olarak ileriye götürmeyi hedeflediklerini belirten Alibeyoğlu, "Görevimize başladığımızdan itibaren ilçemizin geneli ile alakalı bir takım tespitlerimizi yaptık. Devletimizin ilgili programlarına, yatırım programına alınması için tekliflerimizi ilettik. Şuna emin olabilirsiniz, sadece 8 saat burada çalışmıyoruz. 24 saat ne eksiğiniz varsa onu tespit edip buna çözüm bulma arayışı içerisindeyiz. Bu konuda sizlerin talepleri görüşleri, öncelikleri, bizim için ciddi derecede önemlidir. Siz varsanız bizde varız. Siz yoksanız bizimde burada işimiz yok. Gerçekten sizler hizmetin en iyisine layıksınız. Belediyemizin ve diğer kurumlarımızın kapısı her daim açıktır. Tek başıma değil hep birlikte burayı yöneteceğiz. Hep birlikte sorunlarımıza çare olacağız, sizler bize sorunlarınızı ileteceksiniz, biz de var gücümüzle bu sorunların üstesinden gelmeye gayret edeceğiz" dedi.

İlçeye kayyum olarak atanan belediye başkanından memnun olduklarını belirten vatandaşlar, “Kaymakam bey ilçemizde yaptığı ve yapacağı bütün hizmetleri için kendisine teşekkür ediyoruz. Daha önceden belediye bu tür çalışmaları yapmıyordu. Önceden istediğimiz gibi hizmet görmedik.Bundan sonra hem kaymakamımıza hem belediye başkanımız olarak kendisine teşekkür ederiz. Biz kendisinden çok memnunuz" dediler.