BÜLTEN KARAMAN OSB , KARAMAN TANITIMINA YÖN VERİYOR

Gıda ve makine ağırlıklı sanayi üretim havzasıyla son 21 yılda sektöründe parlayan yıldız haline gelen Karaman Organize Sanayi Bölgesi hızla gelişen teknolojide faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

“Bülten Karaman” adı altında 2020 yılı Mart ayında yayın hayatına başlayan Karaman Organize Sanayi Bölgesi, yeni yılda da Türkiye’nin gofret fırınları makineleri üretiminde lider konumdaki NEFAMAK Firması’nı İşadamı Necmettin Duman görseli ile “Dünyanın Yükselen Yıldızı” başlığı adı altında iş dünyası dergisinde kapağına taşıdı. 

Karaman Organize Sanayi Bölgesinin temel ilkeleri ve faaliyetlerinin yanı sıra çeşitli firmaların dünden bugüne başarı hikayeleri ve tanıtımları ile güncel ekonomik haber ve Karaman’n kültürel makalelerini içeren 32 sayfadan oluşan yayın organı “Bülten Karaman Dergisi”, ülke genelinde OSB’lere da dağıtımı sağlanırken, bir anlamda Karaman’ın da tanıtımına destek veriyor.

Dergide 4. Sayısına ulaşan     Bülten Karaman”, bugüne kadar, Karaman OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın’ın mesajları ile birlikte, SOM Ambalaj, Duru Bulgur, Dört Mevsim Soğukhava, Erikçi Gıda ve NEFAMAK gibi firmaların da başarı öykülerini kaleme alarak yayın hayatını istikrarlı bir şekilde sürdürüyor.

Karaman’ın “marka şehir” olmasını da arzulayan Karaman Organize Sanayi Bölgesi, kendi adına yaptığı faaliyet ve çalışmaları ile yayın dergisi ile de bu sürece katkı sağlıyor.

BÜLTEN KARAMAN OSB DERGİSİNİ OKUNMAK İÇİN TIKLAYINIZ....