Vali Hasan Şıldak'ın Yeni Yıl Mesajı

2018 yılını geride bırakırken, yeni umutlar ve beklentiler içerisinde 2019 yılını karşılamanın mutluluk ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Başta Burdurlu hemşehrilerim olmak üzere, Milletimizin yeni yılını en içten duygularla kutluyor, yeni yılın başta Ülkemiz olmak üzere aziz milletimize ve bütün insanlığa barış, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum.
 
İnanıyorum ki göreve başladığım günden bu yana ortaya koyduğumuz çalışma ahengi, oluşturmaya çalıştığımız birlik beraberlik ruhu, biz vurgusu, 2019 yılında da aynı şekilde devam edecek ve İlimize en iyi şekilde hizmet etmenin heyecanını bütün hemşehrilerimizle birlikte yaşamaya devam edeceğiz.
 
Bu doğrultuda her zaman olduğu gibi halkımızın sorunlarına açık, çözüm odaklı, şeffaf, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan vatandaş memnuniyetini esas alan bir yönetim anlayışıyla İlimizi daha ileriye taşıma iradesi, bunun heyecanı ve gayreti içinde olacağız.
 
Ayrıca geride bıraktığımız yılda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi gibi Ülkemiz açısından tarihi bir değişikliğe gidilerek, yeni bir yönetim sistemine geçiş yaptık. Bizlere düşen yeni yönetim anlayışının taşrada en iyi şekilde uygulanmasını sağlayarak, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı olan 2023 hedeflerine İlimizden en güçlü şekilde katkıda bulunabilmektir.
 
Bu doğrultuda çalışarak, içerisinde önemli bir potansiyeli barındıran İlimizin öne çıkan turizm değerleri başta olmak üzere, lokomotif sektörler olarak tarım ve hayvancılık, doğaltaş sektörleri ve 2. OSB’ye yeni yatırımcıların çekilmesi noktasında atacağımız adımlarla, 2019 yılının Burdur için verimli bir yıl olacağına yürekten inanıyorum.
 
 
Bu duygu ve düşüncelerle başta çok kıymetli Burdurlu hemşehrilerim olmak üzere, Milletimizin yeni yılını en kalbi duygularla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.