ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

Karaman'da Organize Sanayi Bölgesinde yer alan ve ihalesi tamamlanan Sentetik Futbol Sahasında çalışmalar hız kazandı.

KARAMAN’DA DEV SPOR KOMPLEKSİ OSB’DE HİZMETE GİRİYOR

Karaman’da Organize Sanayi Bölgesinde yer alan ve ihalesi tamamlanan Sentetik Futbol Sahasında çalışmalar hız kazandı.

Karaman ve bölgesinde son yıllarda tesisleşme yönünde atağa geçen Karaman’da yeni bir yatırım daha halk ile buluşmaya hazırlanıyor. İlde yapımı devam eden 15 bin kapasiteli şehir stadyumu ve çeşitli semtlerde yapımı tamamlanarak hizmete giren sentetik futbol sahalarının yanı sıra yeni bir spor kompleksi yatırımı daha hayata geçiyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yatırım programları arasında yer alan ve Karaman’da Organize Sanayi Bölgesinde 15 bin metrekare araziye inşa edilen tam standartlarda sentetik futbol sahası için yüklenici firma tarafından çalışmalara ağırlık verildiği gözlendi.

Karaman’da amatör futbol takımlarını antrenman ve müsabaka sahası ihtiyacını da karşılaması beklenen bu önemli yatırım, 15 bin metrekare arazi üzerinde, 250 kişilik seyirci kapasiteli ve soyunma odalarından oluşan bir kompleks halinde halkın hizmetine sunulacak. 

Özellikle gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalarak rahatça spor yapabilmeleri için projelendirilen semt sahaları Karaman kamuoyu tarafından da beğeniliyor. Yerel yönetimlerin de katkısı ile çeşitli mahalle ve semtlerde yapılan semt sahalarına futbol, basketbol ve voleybol sahaları ile kompleks haline dönüşüyor.

Karaman Organize Sanayi Bölgesinde 250 seyirci kapasiteli spor kompleksi, zemin, etüt ve peyzaj çalışmalarının yanında aydınlatma hizmetleri ile cazibeli bir hale gelmesi hedefleniyor.

Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi de, yeşil alan projelerini desteklerden diğer yandan sportif yatırımların da OSB alanında kazandırılması 
anlamında Gençlik ve Spor Bakanlığı ilgilileri ile emeği geçenlere teşekkür etti.

Bu yatırımlarla gençlere modern tesislerde spor yapabilme imkanı sağlanırken, bu büyük ve cazibeli spor kompleksi yatırımın yıl içerisinde hizmete girmesi bekleniyor.






osb karaman spor kompleks haber tesis