"Bir Diriliş Destanı Çanakkale" Konseri Büyük İlgi Gördü

İtilaf Devletleri'nin Gelibolu Yarımadasını tahliyelerinin 103. Yıldönümünde, Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarih Alan Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Bir Diriliş Destanı Çanakkale' konseri büyük ilgi gördü.

İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Bir Diriliş Destanı Çanakkale” isimli  Türk Halk Müziği konserine; Vali Orhan TAVLI ve eşi Ayşe TAVLI, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Levent Kerim Uça,  Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer,  Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarih Alan Başkanı İsmail Kaşdemir protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.               

TRT Avaz Kanalında canlı olarak yayınlanan Türk Halk Müziği konserinde sahne alan sanatçılar; Esra Er Ekinci, Ezgi Azizoğlu, Mustafa Kemal Şimşek, Ethem Kaya, Senem Akdemir, Dünya Tekin, Nilgün Kızılcı, Gürsoy Babaoğlu, Ünal Sofuoğlu, Onur Şan birbirinden değerli eserler seslendirdiler. 

İzleyicilerden büyük beğeni ve alkış alan Türk Halk Müziği konserinin ardından Vali Orhan TAVLI ve Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarih Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, sahnede Şef Ömer Hayri Uzun ve sanatçıları tebrik ettiler.