Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı Gerçekleştirildi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen anma programı, Gençlik Merkezi önünde toplanılarak, Sarıkamış Şehitlerini Anma programı kapsamında yürüyüş ile başladı.

nma yürüyüşüne Sayın Valimiz Hamdi Bilge AKTAŞ, Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin BOZ, Vali Yardımcısı Abdullah ASLANER, İl Emniyet Müdürü Saadettin AKSOY, İl Jandarma Komutanı J. Albay Hıdır AYÇİÇEK, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi ŞEKER,  Daire Müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Gençlik Merkezi önünde başlayan anma programı Anıt alanına kadar yapılan yürüyüşte Saygı Duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Çerkeş Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakkı FİDAN tarafından Sarıkamış Şehitlerimizin anısına dua edildi. 

Akabinde Gençlik Merkezinde devam eden programda Gençlik ve Spor İl Müdürü Ekrem GERGİNCİ günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi.

Gençlik Merkezi Tiyatro bölümünün Sarıkamış Şehitlerimizin anısına hazırlamış olduğu tiyatro oyununun ardından anma programı sona erdi.