Valimiz Aktaş, Anadolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odaları Platformu Toplantısına Katıldı

Valimiz Hamdi Bilge AKTAŞ, Çankırı SMMMO ev sahipliğinde, Koç Otel'de yapılan Anadolu Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler (SMMM) Odaları Platformu Toplantısına katıldı.

Toplantıya Eski Ekonomi Bakanı ve TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Masum TÜRKER, Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Vali Yardımcısı Abdullah ASLANER, TÜRMOB Genel Başkanı Masis YONTAN, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi ŞEKER, Çankırı SMMM Odası Başkanı Hüseyin Yakar, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Siyasi parti ve STK temsilcileri de katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda Çankırı SMMM Odası Başkanı Hüseyin Yakar, Belediye Başkanı Hüseyin BOZ, TÜRMOB Genel Başkanı Masis YONTAN, Eski Ekonomi Bakanı ve TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Masum TÜRKER ve Valimiz Hamdi Bilge AKTAŞ birer konuşma yaptılar.
 
Konuşmasında Çankırı’nın görülmeye değer bir kent olduğunu ifade eden Valimiz AKTAŞ, “Meşhur Tuz mağarası ve diğer değerleriyle Çankırı’mız dört mevsim görülmeye değerdir. Tuz mağaramız Türkiye’deki en önemli mağaraların başında gelir. Tuz mağaramızın turizme kazandırılması için çalışmalarımız devam ediyor. Bu güzel topluluğun ilimizde toplanmış olması ilimizin tanıtımı açısından önemlidir. Toplantının hayırlara vesile olmasını diliyor hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.
 
Konuşmaların ardından Valimiz Hamdi Bilge AKTAŞ ve diğer katılımcılara plaket takdim edildi.