İL ÖZEL İDARESİ KÖYLERİMİZDE TEMİZLİK VE BAKIM-ONARIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR…

İl Özel İdaresi Yol yapım-genişletme-yama-asfaltlama çalışmaları, sulama projeleri ile çiftçiyi destekleme ve içme suyu gibi çalışmalarının yanısıra kültür-sanat ve turizm değerlerinin korunması ve bakım onarımı gibi pek çok alanda da faaliyette bulunmakta.

Tarihi Mekanlarımız, Güneş Enerji Santralleri, Değirmenlerimiz ve Mezarlıklarımızın temizliği de bu faaliyetlerden birkaçı. Bu kapsamda daha önce olduğu gibi 2018 yılında da vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda programa alınarak mezarlık temizliği ve bakım-onarımı yapılan köylerimiz ise şöyle:
İlimiz Ermenek İlçesi Balkusan Köyümüzdeki Karamanoğlu Mehmet Bey Kültür Merkezimizin ve köy mezarlığının bakım-onarım ve temizlik işleri İl Özel İdaresi Personeli tarafından yapıldı. 
İlimiz Merkez İlçesi Bucakkışla Köyümüzdeki Caminin ve köy mezarlığının bakım-onarım ve temizlik işleri ile İlimiz Merkez İlçesi Çukur, Eminler, Çiğdemli ve Kızıllarağini Köylerimizdeki mezarlıkların bakım-onarım ve temizlik işleri de yine İl Özel İdaresi Personeli tarafından yapıldı. 
Program doğrultusunda diğer köylerimizde de bakım-onarım ve temizleme çalışmaları devam etmektedir.