CHP'Lİ ÜNVER YASAMA ÇALIŞMALARINI DERGİYE TAŞIDI

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, TBMM'de yasama çalışmalarını içeren bir tabloyu dergide yayımladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, TBMM’de yasama çalışmalarını içeren bir tabloyu dergide yayımladı.
Türkiye Büyük Millet Meclisindeki 2. Yılında “Sesimiz” adlı dergide çalışmalarını özetleyen CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, yayın dergisinde Karaman ve bölgesinde yatırım çalışmaları, halk sorunları ve benzeri açıklamaların yanı sıra, kanun teklifleri, yazılı soru önergeleri, imzası bulunan genel görüşme önergeleri, araştırma önergeleri, genel kurul ve komisyon konuşmaları içeren çalışmaları görsel içerikle yayına sundu.
CHP’li Ünver hemşehrilerine ve seçmenlerine seslenerek;
“Sizlerin oyları ile Türkiye Büyük Millet Meclisinde Karaman’ı temsil ettiğim 2 yıllık süre içerisinde Karamanımızın sorunlarını milletin verdiği kürsüden dile getirdim, çözüm aradım.
Milletin sıkıntılarına gözleri kör, kulakları sağır bir iktidara karşı, milletimizin beklentilerinin sözcüsü, dahası hemşehrilerimin ve milletimizin sesi olmaya çalıştım. Hemşehrilerimize ve milletimize “İşte Meclis’teki SESİMİ” dedirtebilmek için emek verdim. Aldığım geri dönüşlere göre, bunu da büyük ölçüde başardım. Ama yine de yapacak daha çok işim var.”dedi.