CHP TEŞKİLATINDAN MEDYA GRUBUMUZA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Teşkilatı haber sitemizi ziyaret etti.

CHP TEŞKİLATINDAN MEDYA GRUBUMUZA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Teşkilatı haber sitemizi ziyaret etti.

CHP Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı öncülüğünde yapılan ziyarete CHP Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Recai Evcen, CHP Karaman İl Başkan Yardımcısı Şevket Varol, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Baştuğ ve CHP Karaman Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmaz katıldı.

Pandemi salgını sürecinde de parti faaliyetlerini hassasiyetle yürüttükleri gözlenen CHP Karaman Teşkilatında, İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, Karaman’ın sorunlarını yerelden genele takip ettiklerini ve Karaman’ın gelişimine katkı sunacak her türlü yatırım ve projeleri de desteklerini İfade etti.

Son haftalarda Karaman’da medya kuruluşlarına yönelik ziyaret yaptıklarını da belirten Başkan Kağnıcı, yerel medyanın da imkanlar dahilinde özverili bir şekilde çaba sarf ettiğine dikkat çekti. CHP olarak parti faaliyetlerinin devamında yayın desteğini esirgemeyen medya kuruluşlarına da teşekkür eden Başkan Kağnıcı teşkilatı adına da medya grubumuza ve çalışanlarına teşekkür etti.

Özen Medya Grubu  imtiyaz sahibi Hasan Erkin Özen de, Cumhuriyet Halk Partisi Başkan ve yöneticilerine bu nezaket dolu ziyaret ve sohbetleri için teşekkür etti.


 


chp karaman i̇l başkanlığı karaman haber ziyaret