CHP ve İYİ Parti Arasında Gerginlik: Özgür Özel'den Sert Çıkış

CHP ve İYİ Parti arasındaki billboard krizi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sert açıklamalarına neden oldu.

Günlerdir devam eden ve yerel seçimlere doğru tırmanan gerilim, CHP'nin İYİ Parti'nin hazırlattığı reklam afişlerine büyükşehir belediyelerinde yayın izni vermemesiyle daha da alevlendi.

Özgür Özel, Berfu Yenenler'in sunduğu "Talk Show Perileri" programında, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik sert eleştirilerde bulundu. Billboard konusundaki kararın ardından Meral Akşener'in "Eskişehir'de İYİ Parti'nin AK Parti ile tuhaf alışverişleri olduğunu" ima eden bir konuşma yaptığını söyleyen Özel, "İki ihtimal var, ya Genel Başkanımız ciddi şekilde yanıltılmış ya da Genel Başkan bizle kavga etmek istiyor" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, İYİ Parti'nin seçim kampanyası için hazırladığı afişlerin CHP yönetimindeki İstanbul ve Ankara'da asılmadığı iddiaları üzerine Özel, "Billboard meselesini de duydum, şaşırdım. Sorup, öğreneceğim. Yapabileceğim bir şey varsa, benim çözmem gereken derhal gerekli müdahaleyi yaparım" şeklinde açıklamada bulundu.

Bu sert çıkışın, CHP ve İYİ Parti arasındaki ilişkileri daha da gerilimli bir hale getirebileceği ve parti içindeki krizi tetikleyebileceği konuşuluyor.

özgür özel meral akşener özgür özel meral akşener görüşmesi özgür özel meral akşener konuşması özgür özel meral akşener buluşması özgür özel ve meral akşener