Valimiz Sayın Mustafa ÇİFTÇİ Sungurlu İlçemizi Ziyaret Etti

Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi ilçe ziyaretleri kapsamında bugün Sungurlu ilçemizde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Ziyarette Sayın Valimizle birlikte İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Abdurrahman Başbuğ ve il idare şube başkanları da hazır bulundular.
İlk olarak Sungurlu Kaymakamlığını ziyaret eden Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi burada Kaymakam Mithat Gözen, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve ilçe idare şube başkanları tarafından karşılandı. Sayın Valimiz Kaymakam Mithat Gözen’ den ilçenin durumu ile ilgili brifing aldı.
Daha sonra Sungurlu KYK Kız Öğrenci Yurduna giden Sayın Valimiz kız yurdunda incelemelerde bulunarak yurdun durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Ardından Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Yerleşkesi inşaatına giderek burada da yerinde incelemelerde bulundu.
Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi Sungurlu Adliyesinde Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken ve Ağır Ceza Başkanı Yasin Uğurer’i de makamında ziyaret etti.
Sungurlu Adliyesindeki ziyaretinin ardından Sungurlu Cezaevi Yerleşkesi İnşaatına giden Sayın Valimiz yerinde incelemeler yaparak ilgililerden bilgi aldı.
Daha sonra Sungurlu Belediyesini ziyaret eden Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ile makamında görüşmelerde bulunarak ilçe ile ilgili brifing aldı.
Belediye ziyaretinin ardından Sungurlu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Murat Bağıröz ve Yönetimini ziyaret eden Sayın Valimiz değerli çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.
Ziyaret programı kapsamında Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi, Sungurlu merkez ve köy mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek bir istişare toplantısı yaptı. Sungurlu İlçe Özel İdare Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya il idare şube başkanları ve ilçe idare şube başkanları da katıldı. Sayın Valimiz muhtarlarımızdan mahalle ve köylerin sorunlarını dinleyip talep ve istekler konusunda beraberinde gelen daire amirlerini talimatlandırdı.
            İstişare toplantısının ardından Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Kürbüz ve Yönetimi ile Sungurlu TSO Başkanı Behiç Akkaş ve Yönetimini de ziyaret eden Sayın Valimiz ve beraberindekiler akşam saatlerinde Sungurlu ilçemizden ayrıldılar.