DEVA PARTİSİ; "Sabırla bekle TOGO Osman"

Siyasi partilerin seçim kampanyaları hız kazanırken, iktidar ve muhalefet arasındaki söylemler de giderek kızışıyor.

DEVA’LI DEMİRER; “İTHAL OSMAN, NİFAK TOHUMLARININ HESABINI SANA BİR BİR SORACAĞIZ ! ”

 

Yaklaşan 14 Mayıs Genel Seçimleri ile brillte siyasi partilerin seçim kampanyaları hız kazanırken, iktidar ve muhalefet arasındaki söylemler de giderek kızışıyor.

 

Karaman’da iktidar partisi Ak Parti’den 2. Sıra Milletvekili Adayı gösterilen ve yakın zamanda Kabine Sekreterliğine kadar yükselen bürokrat Osman Sağlam’da Deva Partisi Karaman İl Başkanlığı’nın eleştirilerine hedef oldu.

 

Deva Partisi Karaman İl Başkanı Mustafa Burak Demirer yaptığı açıklama ile Osman Sağlam için, çarpıcı iddialarda bulundu.

Demirer; Milletvekili adayı Sağlam için, “Ankara'nın Bağları'ndan gelip bu şehrin öz evlatlarını hainlikle suçladın.”derken, devamında ise “İthal Aday” diye nitelendirdiği Sağlam’a “İthal Osman, “Nifak tohumlarının hesabını sana bir bir soracağız !” dedi. Demirer açıklamasında;

 

“Yıllardır fabrikalarda emekçiler yıllardır hak ararken, çiftçiler tarlasını sulayacak su ararken, madenciler alamadıkları maaşları sebebiyle mahkemede-meydanda hukuk ararken sen neredeydin İthal Osman?

 

Hangi Bakan'ın kapısını bu şehrin gerçek sorunları için aşındırdın? Bir "Devlet Adamı" sorumluluğunda siyaset yapmanı beklerken sen Ankara'nın Bağları'ndan gelip bu şehrin öz evlatlarını hainlikle suçladın. Sabırla bekle TOGO Osman.  And olsun bu sözlerinin hesabını, bu şehrin her düşünceden bir arada saygıyla yaşayan insanlarının arasına serpmeye çalıştığın nifak tohumlarının hesabını sana bir bir soracağız! Sadece seçime kadar değil.. Hesabını bu millete verene kadar.”ifadelerini kullandı.

 

Deva Partisi Karaman Ak Parti MustafaBurak Demirer Osman Sağlam Haber Gündem Politika