DİNAMİTLER PATLADI, ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Yol sayesinde bölgedeki yayla turizminin de gelişmesi hedefleniyor.

Karaman eski Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan, Erdemli Güzeloluğu Ayrancıya ve Karaman'a ulaşma imkanına sağlayacak çalışmaları yerinde inceledi.

Mersin’in turizm potansiyelini artıran sahil ilçesi Erdemli’yi İç Anadolu'da iç kesimlere bağlayacak yol çalışmaları sürüyor.

Yol sayesinde bölgedeki yayla turizmi daha da gelişecek, çevre köylerdeki tarımsal üretimin İç Anadolu’ya ulaşım olanakları artacak.

Elvan, "Ulaşım altyapısını güçlendirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Sn. Cumhurbaşkanımızın verdiği destekle her alanda çalışmalarımız hızla sürüyor. Erdemli Güzeloluk Ayrancı Yolu’nda iş makineleri harıl harıl çalışıyor."dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Ayrancı-Köserelli yol çalışmasının da bölge halkı için önem arz ettiğinin belirterek,

"İnşallah Yörük kardeşlerimiz, vatanını, milletini, devletini, bayrağını seven kardeşlerimiz çok daha kısa bir sürede Güzeloluğa, Ayrancıya ve Karaman'a ulaşma imkanına kavuşacak."dedi.

Erdemli ilçesindeki Ayrancı-Köserelli arasında sürdürülen yol çalışmalarını inceleyen Lüfi Elvan, vatandaşlarla sohbet etti. 

 

lütfi elvan karaman mersin ulaşım i̇nceleme haber