E-KARAMAN GAZETESİ YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Karaman'ın haftalık siyasi ve çevrim içi gazetesi 'e-karaman' yayın hayatına başladı.

Tarafsız ve ilkeli yayın tutumuyla Karaman’da medya gündemine ışık tutan Bölgenin çevrimiçi Gazetesi e-karaman gazetesi Karaman’da yayın hayatına 2020 Temmuz ayı itibarı ile başladı.

Özen Medya Grubunun yayına hazırladığı, İmtiyaz Sahipliğini Hasan Erkin Özen ve Yazı İşleri Müdürlüğünü Ünsal Furkan Harani’nin üstlendiği E-Karaman Gazetesinin ilk sayısını, tarafsız yayın ilkesi ile yola çıkarak okuyucuları ile buluşturuldu.

Gazetenin imtiyaz sahibi Hasan Erkin Özen, “E-Karaman gazetesi olarak ilk baskımızı yaptık. Bundan mutluluk duyuyoruz. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Buradan okuyucularımıza şimdiden teşekkür eder, gazetemizin yayın hayatına uzun yıllar diler, bölge adına faydalı haberler yapmaya söz veriyoruz." dedi. 

Siyaset, ekonomi, spor, kültür sanat ve yaşam başlıklarındaki haberlerimizle bundan sonra haftalık yayınlarımızı Karaman halkıyla paylaşmaktan mutluluk duyacağız.”diyen Hasan Erkin Özen, Karaman halkına da şimdiden gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.  

Gazete E-Karaman:
https://www.e-karaman.com/gazete-arsiv/e-karaman-gazetesi-sayi-1/1/













 

e-karaman gazete haftalık karaman yayın haber