2017 yazılı ve karne notları e okul VBS sisteminde

Yazılı ve karne notları e okul sisteminde. 2017 yılı teknolojinin zirve yaptığı bir yıl. Online sistemler hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olmuş durumda. E okul da bu güzel sistemlerden birisi. Öğrenciler ve öğretmenler okul ile ilgili gelişmeleri sistem üzerinden takip edebiliyorlar.

E okul öğrenci girişi ile sisteme erişen öğrenci yıl içindeki devamsızlıkları ve yazılı notları hakkında ilgi sahibi olabiliyor. Öğretmenler yazılıdan sonra notları sisteme giriş yapıyorlar. Ve öğrenci günün herhangi bir zamanında sisteme erişerek notlarını görebiliyor. Karne zamanı geldiğinde ise notları günü gelmeden sistem üzerinden görmek mümkün.

e-okul.meb.gov.tr adresi üzerinden sisteme kolaylıkla erişmek mümkün.

2016 2017 eğitim öğretim yılı bir süre sonra sona eriyor. Öğenciler ve veliler karne notlarını şimdiden merak etmeye başladılar. E okul VBS sistemi sayesinde gece gündüz fark etmeden notları görebiliyorlar. MEB sistemi her sene güncelleyerek alt yapısını güçlendiriyor. Artık kesintiler yaşanmıyor. TEOG gibi sınav süreçleri de sistem üzerinden takip edilmeye başlandı.

E okul sistemi TEOG işlemlerini kolaylaştırdı. Yaz aylarında yapılan teog yerleştirmeleri sistem üzerinden kolaylıkla takip ediliyor. Zaman içerisinde eğitim süreci daha da kolaylaşacak gibi. Çünkü e okul gibi alt yapısı güçlü yazılımlar hızla çoğalıyor.

e okul yazılı notları