Açıköğretim Lisesi ( AÖL ) 3.dönem sınav sonuçları tarihi

Sonuçlar ne zaman açıklanır? 2017 yılı Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2. dönem sınav sonuçları milyonlarca öğrenci tarafından heyecanla bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 18-19 Mart 2017 tarihinde düzenlenen AÖL sınavına giren adaylar sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor.

Heyecan yüksek. Peki Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları bu hafta açıklanacak mı? AÖL 2. dönem sınav sonuçları yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz...

AÖL SINAV SONUÇLARI

Zorunlu veya isteğe bağlı olarak eğitimine açıköğretimde devam eden öğrenciler, 1-2 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen AÖL 3. dönem sınavlarına girdi. Sınava çalışarak istediği krediyi almak için azim gösteren öğrenciler, sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi heyecanla beklemeye başladı. MEB'in yayımladığı takvime göre 2016-2017 eğitim öğretim yılı 3. dönem sınav sonuçları 31 Temmuz 2017 tarihinde açıklanacak.

AÖL SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

2017 Açık lise sınav sonucunu http://aolweb.aol.meb.gov.tr sitesinde açıklanacak. Bu siteye erişim sağlayan öğrencinin T.C. kimlik numarası, daha önce AÖL Müdürlüğü tarafından verilen AÖL öğrenci şifresi ve güvenlik kodu soruluyor. Bu bilgiler ile açık lise öğrenci girişi ekranına giriş yapabilir ve sınav sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrenci adreslerine gönderilmeyecek. (Sınav sonucu henüz açıklanmadığı için bağlantı linki şuan aktif değil)

aöl 2017