AÖL sınav sonucu 2017 ne zaman açıklanacak?

AÖL sınavı ne zaman açıklanacak? 18-19 Mart tarihlerinde MEB tarafından yapılan 2017 AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak. Açıktan lise eğitimini devam eden binlerce öğrenci AÖL sınav sonucunu merak ediyor. Özellikle sosyal medya üzerinden kullanıcılar AÖL sınav sonucunun bugün açıklanacak olması herkesi heyecanlandırdı.

AÖL sınavı ne zaman açıklanacak? 18-19 Mart tarihlerinde MEB tarafından yapılan 2017 AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak. Açıktan lise eğitimini devam eden binlerce öğrenci AÖL sınav sonucunu merak ediyor. Özellikle sosyal medya üzerinden kullanıcılar AÖL sınav sonucunun bugün açıklanacak olması herkesi heyecanlandırdı. Peki AÖL sınav sonucu bugün açıklanacak mı? İşte sınav sonuçları ile ilgili tüm detaylar

AÖL SINAV SONUCU NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

1 Nisa cumartesi günü itibariyle henüz AÖL sınav sonucu açıklanmamasına karşın bugün sınav sonucu açıklanacak iddialarına MEB tarafından konuyla ilgili son dakika açıklaması geldi. AÖL sınav sonuçları bugün açıklanmayacak. Ne zaman açıklanacağı ile ilgili ise resmi bir bilgi gelmedi.

Geçtiğimiz sene ikinci dönem AÖL sınav sonucu 25 Nisan tarihinde açıklanmıştı. Sürecin bu yıl da aynı şekilde ilerleyebileceği düşünülüyor. Bu duruma göre ise sonuçların 24 Nisan Pazartesi günü erişime açılacağı düşünülebilir. 

AÖL SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

2017 Açık lise sınav sonucunu http://aolweb.aol.meb.gov.tr sitesinde açıklanacak. Bu siteye erişim sağlayan öğrencinin T.C. kimlik numarası, daha önce AÖL Müdürlüğü tarafından verilen AÖL öğrenci şifresi ve güvenlik kodu soruluyor. Bu bilgiler ile açık lise öğrenci girişi ekranına giriş yapabilir ve sınav sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrenci adreslerine gönderilmeyecek. 

2017 AÖL sınav sonuçları