E okul öğrenci girişi ile yazılı notları öğrenme 2017

İnsanoğlu var olduğu günden beri eğitim ile iç içe olmuştur. Gelişen yaşam şartlarına ayak uyduran eğitim süreci günümüze kadar ulaşmıştır. Günümüzde ise teknolojinin eğitime yansıması çok fazla olmuştur. E okul veli bilgilendirme sistemi gibi devasa sistemler hayatımızın bir parçası olmuş durumda.

2017 yılında öğrenciler artık yazılı notlarını öğrenmek için günlerce beklemiyor. Öğretmenler sisteme notları giriyorlar ve öğrenciler e okul sistemi üzerinden hızlıca takip edebiliyorlar. Veliler ise bu devasa sistem ile çocuklarının eğitim yolculuğuna dahil oluyorlar. Okula gitmeden okul hakkında bilgi almak, eğitimini gidişatı hakkında bilgi sahibi olmak çok kolaylaşmış durumda.

E okul veli bilgilendirme sistemi ile aynı zamanda MEB işlemlerini kolaylaştırmış durumda. Bu günün şartlarında okula gitmeden bir okul hakkında tüm verilere ulaşabiliyor. Ve bir sonraki yıla ait okul işlemleri sistem üzerinden yapılabiliyor. MEB her yıl sistemi güçlendirerek yoluna devam ediyor. Sistem herkese hitap edecek kadar güçlü yapılandırılmış durumda. Bir çok ülke tarafından ilgiyle takip edilen bir sistem sahibi olmuş durumdayız.

Okulların kapanmasına artık günler kaldı. Okullarda son yazılılar için hazırlıklar yapılıyor. Öğrenciler yıl içerisindeki notlarını sistem üzerinden takip edebiliyorlar. Artık her evde ve her elde internet var. Bir veli veya bir öğrenci merak ettiği taktirde internete bağlanması yeterli oluyor. E okul öğrenci girişine ulaşan talebeler tc numaraları ve okul numaraları ile bilgi alabiliyorlar.

E okul ile neler öğrenilir?

E okul VBS ile öğrencinin devamsızlıkları, ders programı, sınav tarihleri, davranış notları, okul tarafından yapılan duyurular, merkezî sınavların giriş belgeleri veya tercih sonuçları bu sistem üzerinden Türkiye Cumhuriyeti (TC) Kimlik Numarası ve okul numarası girildikden sonra birkaç güvenlik sorusuna cevap verilerek takip ediliyor.

Mobil giriş var mı?

Sisteme mobil girişte mümkün. Son birkaç yıldır mobil uygulamanın yaygınlaşması sistemin daha da aktif kullanılmasını sağladı. Bir internet bağlantınız varsa nerede olursanız olun e okul vbs ile sisteme erişip bilgi alabiliyorsunuz. İster İstanbul ister Karamanda olun sistemden günün her saatinde bilgi almak mümkün. E okul öğrenci girişi ile yazılı notların anında yanınızda.

e okul öğrenci