E okul veli bilgilenirme, 2017 yazılı notları eokul sisteminde

Günümüz şatlarında okul durumu ile ilgili gelişmeleri online olarak öğrenebiliyoruz. Eokul sistemi ile günün her saatinde bilgi sahibi olmak mümkün. E okul Türkiye'de yaygın olarak kullanılan bir sistem haline geldi. 1.yazılı ve 2.yazılı notları e okulda.

Günümüz şatlarında okul durumu ile ilgili gelişmeleri online olarak öğrenebiliyoruz. Eokul sistemi ile günün her saatinde bilgi sahibi olmak mümkün. E okul Türkiye’de yaygın olarak kullanılan bir sistem haline geldi. 1.yazılı ve 2.yazılı notları e okulda.

Nisan ayı geldi. 2016 2017 eğitim öğretim yılının son aylarına doğru yaklaşıyoruz. Şu günlerde öğrenciler yazılı telaşında. Öğretmenler ise yazılı sonuçlarını e okul sistemine yüklüyorlar. Veliler ve öğrenciler diledikleri zaman sisteme erişim sağlayarak e okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden notları görebiliyorlar.

Sistem kurulalı 10 yıl kadar oldu. Ancak ülke olarak eokul  sistemini çok sevdik. Meb tarafından geliştirilen sistem ile okula dair bir çok bilgi rahatlıkla öğreniliyor. Meb personeli sistemi  sürekli güncel tutuyor. İstanbul, Ankara, Karaman ve diğer tüm illerimizden kolaylıkla sisteme erişmek mümkün. Öğrenciler e-okul.meb.gov.tr adresi üzerinden pc veya mobil girişi yaparak bilgi alabiliyorlar.   

eokul