Sosyal Sorumluluk Projesi Olan Z Kütüphane Öğrencilere Hizmet Verecek

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde 81 ilde yürütülen Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma ve Destek programı kapsamında İlimiz Ayrancı İlçesinde Vali Meral'in katıldığı program ile Zenginleştirilmiş Kütüphane açılışı gerçekleştirildi.

1993 yılında İstanbul’da şehit olan Polis Memuru İbrahim Okcü’nün adının yaşatılması için İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Ayrancı Ortaokulundaki zenginleştirilmiş kütüphane açılışına; Vali Fahri Meral ve eşi Zehra Meral, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar,  Ayrancı Kaymakamı Mustafa Türkcan, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, daire müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar ÇOGEP projesine ilişkin bir konuşma yaptı.

Plaket töreninin ardından program, Şehit Polis Memuru İbrahim Okcü’nün adını taşıyan Z Kütüphane’nin açılışıyla devam etti.

Vali Meral ve protokol üyelerinin katıldığı törenle Z Kütüphane hayırlı olsun dilekleriyle öğrencilerin hizmetine açılırken Vali Meral, kütüphaneyi gezerek incelemelerde bulundu. Burada öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Meral, Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma Destek Projesi kapsamında açılışını yaptıkları ve Şehit Polis Memuru İbrahim Okcü’nün adını taşıyan kütüphanenin hayırlı olması dileklerinde bulundu.