TEOG 2017 puan hesaplama, MEB yep puanları

TEOG heyecanı devam ediyor. Gözler teog yerleştirmede. Çünkü puanlar açıklanır açıklanmaz öğrenciler yerleştirme ve sonuçları için heyecana devam edecekler. Bir yandan MEB tarafından açıklanacak olan YEP puanları bekleyen öğrenciler diğer yandan teog puan hesaplama araçları ile kendilerini test ediyorlar.

Ölçme Değerlendirme Ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün TEOG puan hesaplama robotu ile kendinizi sınayabilir az çok gelecek olan sonuçları tahmin edebilirsiniz.

TEOG PUAN HESAPLAMA 2017

MEB tarafından açıklanan sonuçlardan sonra öğrencileri liseye yerleşme heyecanı saracak. Okul personeli ve danışman öğretmenler sayesinde tercihlerini yapan öğrenciler sonuçları bekleyecekler. TEOG süreci e okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden takip edilecek.

TEOG sınavı ülkemizde her yıl iki defa düzenleniyor. 8.sınıf öğrencileri mutlaka bu sınava katılıyorlar. Teog puanları bu süreçte çok önemli. Çünkü bu sayede lise yerleştirmeleri oluyor.

2016 2017 eğitim öğretim yılı tamamlandı. Öğrenciler kasım 2016 ve nisan 2017 tarihlerinde sınavlara katıldılar. Şimdi ise teog puna hesaplama 2017 araçları ile sonuçları merak ediyorlar. Kısa bir süre sonra sonuçlar açıklanacak.