TÜMTAL Mezunları İlk Kez Buluştu

TÜMTAL Mezunları İlk Kez Buluştu

TÜMTAL Mezunları İlk Kez Buluştu

Temizel-Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin mezun öğrencilerini bir araya getirmek, sosyal, kültürel, mesleki yaşantılarına katkı sağlamak ve mezunlar arasındaki dayanışmayı arttırmak amacıyla ilk kez bu yıl 13 Eylül Cuma günü düzenlediği Mezunlar Buluşmasına (Pilav Günü) katılım oldukça yoğundu.

2002 yılında ilk öğrencilerini mezun eden Temizel-Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kuruluşundan 2019 yılı haziran ayına kadar toplam 1559 öğrencisini mezun etti.

13 Eylül Cuma günü Türkiye'nin farklı illerinden gelen ve Karaman'da bulunan mezunlar ile Temizel-Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde buluştular.

2002 ile 2019 yılları arasında mezun olan öğrencilerle daha önce Temizel-Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görev yapan öğretmenler okullarını yeniden gördüler. Aileleri ile katılım sağlayanların yanında arkadaşları ile de katılım sağlayan mezunların eski hatıraları tekrar canlandı. Gelemeyen arkadaşlarının mesajlar ve telefonla haber vererek mutluluklarını paylaştılar.

Misafirlere verilen pilav, kavurma, ayran ve çay-kahve ikramı ardından konferans salonunda okulun yaptığı ve yapmayı projelerin tanıtımı yapıldı.

Programda Okul Müdürü Bülent Karademir konuşması ile başladı. "Ben 2015 Temmuz itibari ile bu okulda görev yapmaya başladım. Birçoğunuzu simaen tanıyorum. Hayatımda yaşadığım en güzel anlardan birini yaşıyorum şuanda. Uzun zamandır böyle bir organizasyon yapmayı düşünüyorduk ama kısmet bugüneymiş. İlk defa böyle bir organizasyon yaptık. İnşallah bundan sonra her sene düzenli olarak daha kapsamlı organizasyonlar yapacağız. Davetimize icabet eden uzaktan yakından gelen tüm Temizel-Ünlü öğrencilerine hoş geldiniz diyor ve katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Okulun eski okul aile birliği başkanı Aziz GÖKTAŞ "İki çocuğum da bu okuldan mezun oldu. İyi bu okulda okumuşlar." diyerek okulda başlatılan çalışmaların devam etmesinden memnun olduğunu, okul çalışmaları ile her türlü desteği vermekten memnun olacağını söyledi.

Temizel-Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eski Müdür Baş yardımcısı Mustafa SELÇUK'un mezunlarla buluşmadan duyduğu memnuniyeti belirttiği konuşmasının ardından okul öğretmenlerinden Bilişim Teknolojileri Öğretmeni İbrahim DURAN "Mezunlar Buluşmasını uzun yıllardır planlıyoruz. Yaptığımız bu buluşmada planladığımızdan çok fazla katılım oldu. Bu buluşmada herkesin hissettikleri mezun arkadaşlarına anlatacağını ve bir sonraki buluşmada (Temmuz 2020 oabilir) çok büyük bir katılım olacağını düşünüyoruz. " dedi.

Ayrıca okulun projeler konusunda Karaman'da çok iyi bir konumda olduğunu, hedeflerinin okula kayıt olan bütün öğrencileri yurtdışında staja götürmek olduğunu" söyledi. Okul tarafından yapılan projeler, yarışmalar ve etkinlikler hakkında mezun öğrencileri bilgilendirdi.

Proje Tanıtım sunumlarının sonra 2002 mezunlarından başlayarak her dönemin mezunlarından bir öğrenci sahneye çıkarak okul ve öğretmenleri ile ilgili anılarını anlattı.

Katılan herkesin çok mutlu vakit geçirdiği mezunlar toplantısı, daha kapsamlı etkinliklerle daha çok mezun ile planlanması dilekleri ve teşekkürlerle devam etti.

Gece geç saatlere kadar süren program mezun öğrenciler birbirleriyle ve eski öğretmenleri sohbet edip eski sınıflarını gezmeleri ve hatıra fotoğrafları çekilmeleri ile son buldu.

mezunlar buluşması